Sähköposti: info@mrlvi.fi

  Sähköposti: info@mrlvi.fi

FacebookTwitterLinkedIn
 x 

Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti,  asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

lämminvesivaraaja Jäspi VLM 160S moduli

Omakotitaloihin lattiamallinen lämminvesivaraaja

160S lämminvesivaraajat riittävät 3-4 hengen vedentarpeeseen.  
Tarvittaessa saunapäivinä voidaan 150 l:n lämmittimen lämpötilaa tilapäisesti nostaa. Soveltuvat jo yösähkönkin hyödyntämiseen.

Malli: VLM 160S
Korroosiosuoja: Rst. teräs
Teho kW/V: 3/400
Korkeus: 1215 mm
Leveys: 595 mm
Syvyys: 595 mm

 

lataa esite !

Sähköposti
Arvostelu: 4/5
Hinta: 730,00 €
Hinta / kg:
Valmistaja: JÄSPI

JÄSPI VLM 160 S -LÄMMINVESIVARAAJAT ON SUOMESSA VALMISTETTU LAATU TUOTE!!

Laadukkaat JÄSPI VLM -lämminvesivaraajat/käyttövedenlämmittimet lämmittävät turvallisesti yhä useampien kotien käyttövettä. Monipuolinen mallisto, ajaton ulkoasu sekä soveltuvuus kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin antavat mahdollisuuden valita oikean vedenlämmittimen jokaiseen käyttökohteeseen. Säiliön korkealaatuinen, ferriittinen haponkestävä jaloteräs on kehitetty nimenomaan vedenlämmittimien valmistukseen.

JÄSPI VLM 160 S -lämminvesivaraajan/vedenlämmittimien sisäpuoliset putkistot ohjauslevyineen mahdollistavat koko säiliötilavuuden hyväksikäytön. JÄSPI VLM -lämminvesivaraajat ovat kevyitä ja helppoja asentaa. Veteen sijoitettu haponkestävä INCOLOY-sähkövastus antaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen vuosienkin toiminnan jälkeen.

JÄSPI VLM 160 S -lämminvesivaraajan/vedenlämmittimien sähkövastukset kuormittavat tasaisesti kaikkia kolmea vaihejohtoa. Kaikki JÄSPI VLM -lämminvesivaraajat/vedenlämmittimet voidaan tarvittaessa puhdistaa avattavan luukun kautta. JÄSPI VLM -läminvesivaraajine/vedenlämmittimien uusi, muotoon valettu freonivapaa eristys on luontoystävällinen ja energiataloudellinen

JÄSPI VLM MODULIMALLISET LÄMMINVESIVARAAJAT/VEDENLÄMMITTIMET

JÄSPI VLM -lämminvesivaraaja/vedenlämmitin on harkitsevan asiakkaan varma valinta.

Vakiovarusteena oleva pääkytkin sekä lämpötilansäätötermostaatti on sijoitettu kätevästi lapsilta suojaan, irrotettavan huoltokannen taakse. JÄSPI VLM S -lämminvesivaraajamalleissa on varolaiteryhmä ja säätötermostaatti valmiiksi asennettuna. Lähtö-ja paluuyhteen koko on Ø22. Suuri asennustila, keveys, säätöjalat sekä monet muut asennusta helpottavat yksityiskohdat (mm. uusissa JÄSPI VLM -lämminvesivaraajamalleissa oleva pistokeliitäntä) ovat asentajalle tärkeitä. Vakiotoimitusväri on valkoinen, erikoistilauksestalämmittimiä toimitetaan myös muilla väreillä.

Valmistettavat mallit 100, 160, 220, 270, 300, 350, 500, (400, 600, 800, 1000, 1500 ja 2000). JÄSPI VLM -lämminvesivaraajia valmistetaan erikoistilauksesta myös suuremmilla sähkötehoilla.

Säiliön takuu on 2 vuotta, komponenttien 1 vuosi.

torstai, 09 tammikuu 2014
Parissa päivässä uusi tilalle, jotain edes Suomessa toimii, ei voi olla kuin tyytyväinen. Hirveän kalliita nämä kaikki ovat, edullisimman löysin täältä.
Helena Koski

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk.

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.

Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

KYSY LISÄÄ!