Mr.LVI Varaaja.com - Lämminvesivaraaja ammattilainen, tuotemerkit mm. HAATO, JÄSPI, NIBE, OSO ja Metro


LÄMMINVESIVARAAJAT MYYNTI, ASENNUS, HUOLTO JA VARAOSAT
Mr.LVI VARAAJA.COM 010 666 72 82
LÄMMINVESIVARAAJA AMMATTILAINEN

lämminvesivaraaja Jäspi VLM 270S moduli

Omakotitaloihin ja rivitaloihin
lattiamallinen lämminvesivaraaja

270 litran lämminvesivaraajat riittävät 4-5 hengen vedentarpeeseen.  
Tarvittaessa saunapäivinä voidaan 270 l:n lämmittimen lämpötilaa tilapäisesti nostaa. Soveltuvat jo yösähkönkin hyödyntämiseen.

 

Malli: VLM 270S (matala malli)
Korroosiosuoja: Rst. teräs
Teho kW/V: 3/400
Korkeus: 1720 mm
Leveys: 595 mm
Syvyys: 595 mm

 

lataa esite !

Arvostelu: 4/5
Hinta: 700
Valmistaja: JÄSPI
Kuvaus

JÄSPI VLM 270 S -LÄMMINVESIVARAAJA ON SUOMESSA VALMISTETTU LAATU TUOTE!!

Laadukkaat JÄSPI VLM -lämminvesivaraajat/käyttövedenlämmittimet lämmittävät turvallisesti yhä useampien kotien käyttövettä. Monipuolinen mallisto, ajaton ulkoasu sekä soveltuvuus kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin antavat mahdollisuuden valita oikean lämminvesivaraajan/vedenlämmittimen jokaiseen käyttökohteeseen. Säiliön korkealaatuinen, ferriittinen haponkestävä jaloteräs on kehitetty nimenomaan lämminvesivaraajan/vedenlämmittimien valmistukseen.

JÄSPI VLM 270 S -lämminvesivaraan/vedenlämmittimien sisäpuoliset putkistot ohjauslevyineen mahdollistavat koko säiliötilavuuden hyväksikäytön. JÄSPI VLM -lämminvesivaraajat ovat kevyitä ja helppoja asentaa. Veteen sijoitettu haponkestävä INCOLOY-sähkövastus antaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen vuosienkin toiminnan jälkeen.

JÄSPI VLM 270 S -lämminvesivaraajan/vedenlämmittimien sähkövastukset kuormittavat tasaisesti kaikkia kolmea vaihejohtoa. Kaikki JÄSPI VLM -lämminvesivaraajat/vedenlämmittimet voidaan tarvittaessa puhdistaa avattavan luukun kautta.  JÄSPI VLM -lämminvesivaraajine/vedenlämmittimien uusi, muotoon valettu freonivapaa eristys on luontoystävällinen ja energiataloudellinen

JÄSPI VLM MODULIMALLISET LÄMMINVESIVARAAJAT/VEDENLÄMMITTIMET

JÄSPI VLM -lämminvesivaraaja/vedenlämmitin on harkitsevan asiakkaan varma valinta.

Vakiovarusteena oleva pääkytkin sekä lämpötilansäätötermostaatti on sijoitettu kätevästi lapsilta suojaan, irrotettavan huoltokannen taakse. JÄSPI VLM S -lämminvesivaraajatmalleissa on varolaiteryhmä ja säätötermostaatti valmiiksi asennettuna. Lähtö-ja paluuyhteen koko on Ø22. Suuri asennustila, keveys, säätöjalat sekä monet muut asennusta helpottavat yksityiskohdat (mm. uusissa JÄSPI VLM -lämminvesivaraajamalleissa oleva pistokeliitäntä) ovat asentajalle tärkeitä. Vakiotoimitusväri on valkoinen, erikoistilauksestalämmittimiä toimitetaan myös muilla väreillä.

Valmistettavat mallit 100, 160, 220, 270, 300, 350, 500, (400, 600, 800, 1000, 1500 ja 2000).  JÄSPI VLM -lämminvesivaraajia valmistetaan erikoistilauksesta myös suuremmilla sähkötehoilla.

Säiliön takuu on 2 vuotta, komponenttien 1 vuosi.

 

Arvostelut

keskiviikko, 18 joulukuu 2013
Harmittaa vietävästi tuon vanhan lämminvesivaraajan toimimattomuus, nämä uudet vaihtoineen on niin kalleinta. Tämän Mr.LVI:n tarjous oli kyllä edullisin ja kaikki vanhan varaajan purkuineen ja uuden asennuksineen meni hienosti, veivät vanhankin pois samalla.
Keijo Korhonen
Arvosteluja: 1.


 x 
Ostoskori on tyhjä

Tilaa maksuton, ilmainen lämminvesivaraajan ja -järjestelmän kartoitus

Mr.LVI Lämminvesivaraaja: Tilaa asennus ammattilaiselta

Pyydä lämminvesivaraajan vaihtotarjous

Metro Solar -aurinkovaraajat

Verohallinnon kotitalousvähennysohjeet

Verottajan ohjesivu: Kotitalousvähennys

TEMPLATE SELECTORverkkokaupat myymälä maksutavat asiakaspalvelu yritys
www.varaaja.com Vantaa käteinen 010 666 72 82 MisterLvi Oy
www.vesikauppa.com   pankkikortti info(a)mrlvi.fi Muuntotie 1
www.lämpöpumppuhuolto.com   luottokortti   01510 VANTAA
    lasku