Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa |  010 666 7282 |   Sähköposti: info@mrlvi.fi |  Avoinna ark. 8-16

  Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa |  010 666 7282 |   Sähköposti: info@mrlvi.fi |  Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajat myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lämminvesivaraaja Jäspi VLM 270S moduli

Omakotitaloihin ja rivitaloihin lattiamallinen lämminvesivaraaja

270 litran lämminvesivaraajat riittävät 4-5 hengen vedentarpeeseen.  
Tarvittaessa saunapäivinä voidaan 270 l:n lämmittimen lämpötilaa tilapäisesti nostaa. Soveltuvat jo yösähkönkin hyödyntämiseen.

 

  • Suomessa valmistettu

  • Modulimitoitus sopii kaapistoihin

  • Helppo asentaa

  • Avattavat alasivulevyt (luukut)

  • Pistokeliitäntä

  • Haponkestävä sähkövastus
  • Pääkytkin varolaiteryhmä vakiona

  • 3-vaiheinen kuormittaa tasaisesti vaihejohtoja

  • Vesitilavuus 270 litraa

 Takuu 2 vuotta

 

lataa esite !

Sähköposti
Arvostelu: 4/5
Hinta: 700,00 €
Hinta / kg:
Valmistaja: JÄSPI

JÄSPI VLM 270S LÄMMINVESIVARAAJA ON SUOMESSA VALMISTETTU LAATU TUOTE!!

Suomessa valmistetut Jäspi-vedenlämmittimet ovat luotettavia, varmatoimisia ja roiskevesisuojattuja laitteita. Vedenlämmittimien uusi, muotoon valettu freonivapaa eristys on luontoystävällinen ja energiataloudellinen.

JÄSPI VLM -lämminvesivaraaja/vedenlämmitin on harkitsevan asiakkaan varma valinta.

Laadukkaat JÄSPI -lämminvesivaraajat/käyttövedenlämmittimet lämmittävät turvallisesti yhä useampien kotien käyttövettä. Monipuolinen mallisto, ajaton ulkoasu sekä soveltuvuus kaikkein vaikeimpiinkin vesiolosuhteisiin antavat mahdollisuuden valita oikean vedenlämmittimen jokaiseen käyttökohteeseen. Säiliön korkealaatuinen, ferriittinen haponkestävä jaloteräs on kehitetty nimenomaan vedenlämmittimien valmistukseen.

JÄSPI VLM 270 S -lämminvesivaraajan/vedenlämmittimien sisäpuoliset putkistot ohjauslevyineen mahdollistavat koko säiliötilavuuden hyväksikäytön. JÄSPI VLM -lämminvesivaraajat ovat kevyitä ja helppoja asentaa. Veteen sijoitettu haponkestävä INCOLOY-sähkövastus antaa parhaan mahdollisen hyötysuhteen vuosienkin toiminnan jälkeen.

JÄSPI VLM 270 S -lämminvesivaraajan/vedenlämmittimen sähkövastukset kuormittavat tasaisesti kaikkia kolmea vaihejohtoa. Kaikki JÄSPI VLM -lämminvesivaraajat/vedenlämmittimet voidaan tarvittaessa puhdistaa avattavan sivuluukun kautta. JÄSPI VLM -lämminvesivaraajien/vedenlämmittimien uusi, muotoon valettu freonivapaa eristys on luontoystävällinen ja energiataloudellinen

JÄSPI VLM MODULIMALLISET LÄMMINVESIVARAAJAT/VEDENLÄMMITTIMET

Vakiovarusteena oleva pääkytkin sekä lämpötilansäätötermostaatti on sijoitettu kätevästi lapsilta suojaan, irrotettavan huoltokannen taakse. JÄSPI VLM S -lämminvesivaraajatmalleissa on varolaiteryhmä ja säätötermostaatti valmiiksi asennettuna. Lähtö-ja paluuyhteen koko on Ø22. Suuri asennustila, keveys, säätöjalat sekä monet muut asennusta helpottavat yksityiskohdat (mm. uusissa VLM-malleissa oleva pistokeliitäntä) ovat asentajalle tärkeitä. Vakiotoimitusväri on valkoinen, erikoistilauksestalämmittimiä toimitetaan myös muilla väreillä.

Valmistettavat mallit 100, 160, 220, 270, 300, 350, 500, (400, 600, 800, 1000, 1500 ja 2000). JÄSPI VLM -lämminvesivaraajia valmistetaan erikoistilauksesta myös suuremmilla sähkötehoilla.

Säiliön takuu on 2 vuotta, komponenttien 1 vuosi.

Jäspi VLM 270S tekniset tiedot

Tuotemerkki: Jäspi
Malli: VLM 270S (matala malli)
Korroosiosuojaus: RST
Korkeusmitat sis. säätöjalat: 20-40 mm
Pystyynnostokorkeus: 1815 mm
Korkeus: 1720 mm
Syvyys: 595 mm
Leveys: 595 mm
Tilavuus: 270 litraa
Teho: 3 kW/400V
Max. paine: 10 bar
Liitäntä (kylmävesi/lämminvesi): 22 mm
Nettopaino: 92 kg

 

Katso sivun alaosasta tyytyväisten asiiakkaimme kokemuksia ja arvosteluja.

MISSÄ VIKA? LÄMMINVESIVARAAJA EI TOIMI? KYLMÄÄ VETTÄ?

Katso ohjeemme,  joissa anname vastauksia yleisesti esittettyihin kysymyksiin lämminvesivaraajista

Lämminvesivaraaja: Yleiset kysymykset ja ohjeet (FAQ - Frequently Asked Questions)

 

 

keskiviikko, 18 joulukuu 2013
Harmittaa vietävästi tuon vanhan lämminvesivaraajan toimimattomuus, nämä uudet vaihtoineen on niin kalleinta. Tämän Mr.LVI:n tarjous oli kyllä edullisin ja kaikki vanhan varaajan purkuineen ja uuden asennuksineen meni hienosti, veivät vanhankin pois samalla.
Keijo Korhonen
Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk.

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.

Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

KYSY LISÄÄ!