Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä.
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

 

JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 

Lämminvesivaraajat ja lämmitysratkaisut. Mr. LVI ammattilaiselta ostettuna on lupa odottaa enemmän

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

ILMANPUHDISTIMET

Monet meistä viettävät sisätiloissa 90 % ajastamme ja hengittämämme sisäilman laatu vaikuttaa ratkaisevasti terveyteemme, joten on tärkeää millaista ilmaa hengitämme.

 

Sisäilman laatu

Hyvän sisäilman tunnistaa neutraalista hajusta sekä sopivasta ilmankosteudesta ja lämpötilasta.

Hyvässäkin sisäilmassa esiintyy normaalistikin pölyjä, rakennusmateriaaleista ja tekstiileistä haihtuvia orgaanisia yhdisteitä (VOC), kuituja sekä mikrobeja (bakteereja, hiivoja ja homeita). Ilmanvaihdolla laimennetaan ja poistetaan näitä epäpuhtauksia sisäilmasta.

Huonoon sisäilmaan on olemassa monia eri tekijöitä ja epäpuhtauksia voi kulkeutua sisäilmaan ulkoilmasta, maaperästä, rakennuksen rakenteista ja ihmisen omasta toiminnasta.

Keväisin suuri ongelma on siitepöly ja kaupungissa harmia aiheuttaa katupöly ja pakokaasut, jotka kantautuvat sisälle asti, vaikka talossa olisikin laadukas ilmanvaihtojärjestelmän suodatus.

Rakenteista pääsee epäpuhtauksia sisäilmaan jos tuloilma kulkeutuu hallitsemattomasti esim. ikkunakarmin ja seinärakenteen välistä tai pohjarakenteiden kautta.

Rakennus ja sisustusmateriaaleista haihtuu sisäilmaan orgaanisia yhdisteitä (VOC = volatile organic compound). Etenkin uudet materiaalit tuottavat VOC päästöjä eniten ja epäpuhtauksien määrä vähenee ajan saatossa. Mutta on mahdollista että rakennusmateriaaleissa tapahtuu kuitenkin kemiallisten ja fysikaalisten tekijöiden, kuten kosteuden, otsonin, kuumuuden, UV-valon ja kulumisen aiheuttamia muutoksia, jotka voivat synnyttää mahdollisesti jatkuviakin päästöjä.

Ihmisen omasta toiminnasta syntyy hiukkasia mm. tupakoinnista, ruuanlaitosta, kotieläimistä ja kynttilöiden poltosta. Siivoaminen ei sinällään tuota hiukkasia huoneilmaan, vaan voi kohottaa hetkellisesti hiukkaspitoisuuksia ilmassa.

 

Huonon sisäilman vaikutukset

Huono sisäilma voi aiheuttaa ihmisillä erilaisia oireita, kuten allergioita, astmaa, hengitystiesairauksia ja pidempiaikainen altistuminen voi altistaa vakavammille sairauksille. Lisäksi lapsille ja riskiryhmäläisille huono sisäilman laatu voi olla erityisen haitallista. 

 

Sisäilman laatuun voidaan vaikuttaa ilmanpuhdistimella

Jos koet hengittäväsi huonolaatuista sisäilmaa, ratkaisu ongelmaasi voi olla ilmanpuhdistin. Oikein mitoitettu ja laadukas ilmanpuhdistin voi parantaa sisäilman laatua jopa 90 prosenttisesti.

Ilmanpuhdistimella saadaan poistettua sisäilmasta pienhiukkasten lisäksi homeitiöitä, bakteereita ja jopa viruksia. Valikoimastamme löytyy ilmanpuhdistimia, joita on testattu erilaisiin viruksiin, mm. COVID-19 virukseen erinomaisin tuloksin. Tämän ominaisuuden ansiosta ilmanpuhdistin onkin täydellinen laite kodin lisäksi myös kaikkiin julkisiin tiloihin.

 

Ilmanpuhdistimen valinta

Ilmanpuhdistimen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota laitteen:

  • Suodatustehoon, eli kuinka suureen tilaan ilmanpuhdistin on tarkoitettu.
  • Äänenvoimakkuuteen, etenkin jos ilmanpuhdistin on tulossa makuuhuoneeseen. Ilmanpuhdistimissa on usein säädettävä suodatusteho, jolloin myös äänenvoimakkuus säätyy samalla.
  • Suodattimen tyyppiin, etenkin jos olet allergikko. Yleensä HEPA-suodattimella varustettu ilmansuodatin tuottaa parhaan sisäilman laadun.
  • Ilmankostutuksen tarpeeseen. Jos kärsit talvisin liian kuivasta huoneilmasta, valikoimastamme löytyy ilmanpuhdistimia, jotka on varustettu ilmankosteutuksella.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

 

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.