Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info@mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info@mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajat myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

lämminvesivaraaja vuotaa

LÄMMINVESIVARAAJA VUOTAA -FAQ

Oletko koskaan miettinyt mitä tapahtuu, kun lämminvesivaraajaan tulee vuoto. Vettähän tulee niin kauan kun vesitornissa tai vesikaivossa sitä riittää.

KUINKA SULJEN VUOTAVAN LÄMMINVESIVARAAJAN  (How to close)

Ehkäise vahingot, sulje veden päävesisulku. Älä koskaan  koske vuotavan lämminvesivaraajan sähkölaitteisiin sähköiskuvaaran takia. Kytke ensin lämminvesivaraaja sähköverkosta pois esim. irrottamalla sulakkeet sähkötaulusta. Lämminvesivaraajalle on yleensä 3kpl sulakkeita. Varmista veden poistuminen viemäriin tai poista muilla keinoin.

LÄMMINVESIVARAAJAN TEKNINEN KÄYTTÖIKÄ ON 15 - 20 VUOTTA

Lämminvesivaraajan käyttöikään vaikuttavat käyttö, huolto sekä veden laatu. Lämminvesivaraajien tekninen kestoikä on noin 15 – 20 vuotta. Vaihda lämminvesivaraaja ajoissa uuteen.

Lämminvesivaraajan rikkoutuminen voi aiheuttaa mittavat vesivahingot. Tällöin rakenteiden kuivaus on hidasta sekä kallista ja asuminen samanaikaisesti hankalaa.

 

Tarjoamme nopeaa palvelua tarjouksesta toteutukseen, markkinoiden parhailla lämminvesivaraajilla.

 

Lämminvesivaraajat  myynti, asennus, huolto ja varaosat, soita 010 666 72 82

 

 

 Pyydä lämminvesivaraajan vaihtotarjous tästä

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

010 666 7282

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk.

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.

Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 10 vuotta.

 

KYSY LISÄÄ!