Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
Liikkeemme on poikkeuksellisesti kiinni pe 1.7.2022

Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
Liikkeemme on poikkeuksellisesti kiinni pe 1.7.2022

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä.
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

 

Liikkeemme on poikkeuksellisesti kiinni pe 1.7.2022

 

 

Lämminvesivaraajat ja lämmitysratkaisut. Mr. LVI ammattilaiselta ostettuna on lupa odottaa enemmän

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

LÄMMINVESIVARAAJAN ASENNUS

Lämminvesivaraajan asennuksen FAQ

Lämminvesivaraajan asennus on ammattilaiselta siisti ja nopea toimenpide. Tyypillinen lämminvesivaraajan / vesiboilerin vaihto sujuu puolessa päivässä. Vedet pumpataan hallitusti viemäriin ja lattiat suojataan ennen asennuksen aloitusta. Ammattilaisen jäljiltä tuskin huomaa, että lämminvesivaraaja on vaihdettu. Vanha lämminvesivaraaja on viety pois ja lämmintä vettä tulee jo saman päivän aikana.

 

Pyydä lämminvesivaraajan vaihtotarjous tästä

Uutinen: Mr.LVI - Vinkkejä lämminvesivaraajan hankintaan ja käyttöön 

 

Kuinka lämminvesivaraaja asennetaan (How to install)

Lämminvesivaraaja/ lämminvesiboileri tulee nykymääräysten mukaan asentaa lattiakaivolliseen tilaan. Lämminvesivaraaja on voitu kuitenkin asentaa vanhoissa kiinteistöissä esim. keittiöön, wc-tilaan tai eteiseen ilman, että varaajan välittömässä läheisyydessä on lattiakaivoa. Tämä on siihen aikaan ollut aivan laillista ja yleisesti hyväksytty rakennustapa. On myös vanhoja asennuksia, joissa varaajan alle on sijoitettu lattiakaivo tai kuivakaivo. Vedeneristys, lattian kaadot tai lattiakaivon tiiveys lattiaan on kuitenkin puutteellinen. Tämä asennustapa tulisi korjata, koska vakuutusyhtiö voi evätä korvauksen vesivahingosta kokonaan tai osittain. Perusteluna on, että hyvää rakennustapaa ei ole noudatettu. Kaadot pitää olla kunnossa ja vesieristyksen vedenpitävä, kun on lattiakaivo / kuivakaivo. Lämminvesivaraajan riskialttiissa asennustapauksissa on erityistä huomiota kiinnitettävä ennalta ehkäisevään lämminvesivaraajan vaihtoon, varoventtiilin toimintaan ja siihen, että onhan hukkavesiputki johdettu viemäriin.

 

Hyviä lisävarusteita ovat myös kosteushälytin ja turvakaukalo. Kotona/poissa -kytkin on myös mahdollista asentaa magneettiventtiiliin niin, että myös veden tulo taloon saadaan estettyä silloin, kun ei olla kotona.

 

Uutta lämminvesivaraajaa/ vesiboileria miettiessä tulisi hakea ratkaisuja, joilla voitaisiin mahdollinen vesivahinko ehkäistä,  mikäli varaajaan tulisi vuoto. Vanhoissa kiinteistöissä vanhan lämminvesivaraajan tilalle voidaan asentaa uusi, vaikka kaivoa ei olisikaan. Mikäli lämminvesivaraaja asennetaan kokonaan uuteen paikkaan, on se asennettava nykymääräysten mukaisesti lattiakaivolliseen tilaan.

 

Lämminvesivaraajan tekninen ikä on 20 vuotta. Useimmat lämminvesivaraajat hajoavat 15-25 vuoden ikäisenä. Vakuutus voi evätä vesivahingon korvauksen kokonaan tai osittain, mikäli varaaja ei ole vaihdettu ajoissa elinkaariajattelun mukaisesti.

 

Pyydä maksuton lämminvesivaraajan riskikartoitus tästä    

Yli 15 vuotias varaaja on vesivahinkoriski, meiltä 300l varaajat alk. 690€, asennettuna 1373 €

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00
Liikkeemme on poikkeuksellisesti kiinni pe 1.7.2022

 

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.