Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajat myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Varoventtiilin toiminta

VAROVENTTIILI VUOTAA - FAQ

Lämminvesivaraajan/lämminvesiboilerin varoventtiilin vesivuoto on aivan normaalia silloin, kun varaaja lämmittää käyttövettä. Vesi laajenee lämmetessään jolloin painetaso nousee ja varoventtiili aukeaa päästääkseen ylipaineen ulos. lämminvesivaraajan varoventtiili sulkeutuu itse kun painetaso on laskenut hyväksytylle tasolle. Toisin sanoen kun lämminvesivaraaja ei lämmitä vettä ei varoventtiilistäkään tule vettä. 

 

Mikäli varoventtiili vuotaa jatkuvasti läpi on varoventtiili viallinen ja se pitää vaihtaa uuteen. Jatkuvasti vuotava varoventtiili voi aiheuttaa vesivahingon, mikäli vettä ei saada ohjattua hallitusti viemäriin. Veden kulutus myös voi kasvaa huomattavasti joten vesilaskukin voi olla sen mukainen. Vuotava varoventtiili pitää suhisevaa ääntä.

 

LÄMMINVESIVARAAJA VAROVENTTIILIN TARKISTUS
Kuinka tarkistan (How to check condition)

Lämminvesivaraajan/lämminvesiboilerin varoventtiili pitää koestaa neljä kertaa vuodessa! Koestus tapahtuu varoventtiilin jousikuormitettua nuppia kiertämällä vastapäivään ->( pullonkorkki auki ). Tällöin varoventtiilistä pitäisi tulla hiukan vettä. Tämä on merkki siitä, että varoventtiili toimii ja ei ole jumittunut/ tukkeutunut. Varoventtiili sulkeutuu itsestään kun siitä lasketan irti.

 

Varoventtiiliä ei korjata, vaan se vaihdetaan uuteen toimivaan venttiiliin. Tämän voi suoritta ainoastaan ammattitaitoinen putkimies.

 

Mr.Lvi:llä on vahva yli 20 vuoden kokemus-, ammattitaito- ja osaaminen lämminvesivaraajista. Meiltä saat niin uuden lämminvesivaraajan asennettuna kotiisi kuin nopean huollon ja korjauksen vanhaan varaajaan. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman varaosia ja lisälaitteita lämminvesivaraajiin. Autamme mielellämme vanhan lämminvesivaraajan vikojen selvittämisessä.

 

Ota meihin rohkeasti yhteyttä puhelimitse 0106667282 tai sähköpostitseTämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tilaa huolto tästä ja nauti lämpimästä vedestä jo samana iltana!

Pyydä varaajan vaihtotarjous tästä!

 

Yli 15 vuotias varaaja on vesivahinkoriski, meiltä 300l varaajat alk. 629€, asennettuna 1289 €

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk.

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.

Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 10 vuotta.

 

KYSY LISÄÄ!