Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä.
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

 

Lämminvesivaraajat ja lämmitysratkaisut. Mr. LVI ammattilaiselta ostettuna on lupa odottaa enemmän

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

ILMANVAIHTOKONEET

Terveyden kannalta ei ole yhdentekevää millaista sisäilmaa hengitämme, koska vietämme ajastamme 85 % hengittäen sitä. Ilmanvaihtokoneen avulla saat pidettyä sisäilman puhtaana ja raikkaana. Ilmanvaihtokone ylläpitää rakennuksen hyvää sisäilmaa poistaen asunnosta käytetyn hiilidioksidipitoisen ilman korvaten sen toista kautta tuodulla raikkaalla ulkoilmalla.

Ilmanvaihtokone poistaa rakennuksesta myös ylimääräistä kosteutta ja epäpuhtauksia kuten esim. ihmisten ja eläinten tuottamat epäpuhtaudet, rakennus- ja sisustusmateriaalipäästöt. Rakennukseen kertyy ylimääräistä kosteutta ihmisen aineenvaihdunnan ja toiminnan (ruuanlaitto, suihku, sauna, pyykinpesu ja -kuivaus) seurauksena ja myös lemmikit ja huonekasvit lisäävät huonekosteutta. Kun ylimääräinen kosteus poistetaan asunnosta, varmistetaan ettei rakennuksessa ei syntyisi homeille suotuisia kasvuolosuhteita.

 

Huonon sisäilman merkkejä

  • Tunkkainen sisäilma - joka on paitsi epämiellyttävää, saattaa myös vaikuttaa terveyteen.
  • Märkätilojen kosteus - suihkun jälkeen peilien tulisi kuivua n. 15 minuutissa.
  • Väsymys - huono ja kuiva sisäilma väsyttävät.
  • Silmien ärsytysoireet - ilmassa leijuvat epäpuhtaudet voivat aiheuttaa silmien ärsytystä
  • Terveysongelmat - huono ilmanvaihto voi aiheuttaa nuhaa, pitkittynyt yskää ja astmaoireita

 

Ilmanvaihtokoneet tarpeenmukaiseen automatisoituun ilmanvaihtoon

Perusilmanvaihdolla sisäilmasta poistetaan ihmisperäiset epäpuhtaudet ja pidetään oleskelutilat ja makuuhuoneet raikkaina, kun kotona oleskellaan normaalisti. Aktiivinen käyttäjä voi itse säätää ilmanvaihtokoneen tehoa, mutta ohjauksen automatisointi antureiden avulla helpottaa kuitenkin arkea, pitää sisäilman raikkaana ja säästää energiaa. Lisäämällä ilmanvaihtokoneeseen ilmanlaatua tarkkailevia antureita, päästään asukkaiden ja rakenteiden osalta parhaaseen tilanteeseen: tarpeen mukaiseen ilmanvaihtoon.

Tarpeen mukaisen ja automatisoidun ilmanvaihdon avulla säästetään energiaa ja lisätään asuinmukavuutta. Ilmanvaihtokone tehostaa automaattisten antureiden avulla ilmanvaihtoa silloin, kun sille on tarve. Tarpeen mukainen, automatisoitu ilmanvaihto havaitsee, kun asunto on tyhjillään, jolloin ilmanvaihdon teho pienentyy ilman, että Sinun tarvitsee siitä huolehtia. Kun ilmanvaihdon teho on pienennetty puoleen, sen kuluttama energiamääräkin putoaa alle puoleen. Ilmanvaihdon tarpeenmukainen käyttö säästää pitkän pennin.

 

Valikoimastamme löydät paljon erilaisia suosituimpia ilmanvaihtokoneita

Edulliset Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtokoneet eivät tarvitse ilmanvaihtokanavistoa ja ne ovat helppo asentaa vaikka itse. Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtokoneet sopivat erityisesti tehostamaan vanhan rakennuksen ilmanvaihtoa ja ne kuluttavat energiaa erittäin vähän, vähemmän kuin hehkulamppu. Mitsubishi Lossnay ilmanvaihtokoneet ei sekoita painovoimaista ilmanvaihtojärjestelmää ja ne on varustettu lämmöntalteenotolla.

Lisäksi löydät verkkokaupastamme kalliimmat lämmöntalteenotolla varustetut Vallox, Enervent, Swegon ja Nibe ilmanvaihtokoneet, joiden asennus vaatii ilmanvaihtokanaviston. Näistä ilmanvaihtokoneista löytyy automaattisella kesätoiminnolla ja viilennyksellä varustettuja malleja, jotka pitävät ilman miellyttävänä myös kesän helteillä.

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

 

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.