Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä.
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

 

Lämminvesivaraajat ja lämmitysratkaisut. Mr. LVI ammattilaiselta ostettuna on lupa odottaa enemmän

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Referenssikohde lämminvesivaraaja Jäspi VLS 200 S RST

 

Lämminvesivaraajan vaihto uuteen: Jäspi VLS 200 S RST

 

Loppuvuodesta 2019 Linnaisten Kartanoon Vantaalle asennettiin kolme ilmalämpöpumppua. Laitteet ovat toimineet hyvin ja sähkölaskut ovat tippuneet kertoo kartanossa asuva Kari Itkonen. Hyvin hoidettu projekti poiki uuden ongelman myötä jatkoa lämminvesivaraajan vaihdon merkeissä.

 

Lämminvesivaraajan vaihto uuteen: Jäspi VLS 200 S RST

 

 

Keväällä 2020 Karin kodin lämminvesivaraajassa ilmeni ongelmia. Varaaja naksui kovaäänisesti yöaikaan ja herätteli usein. Kari päätti ottaa yhteyttä tuttuun asennusliikkeeseen ja soitti Mr. LVI:lle. Tekninen myyjä kyseli ongelmasta asiantuntevasti. Vikakuvauksen perusteella selvisi, että laitteen vastus oli rikkoutunut. Vastuksen vaihtotyö olisi maksanut osineen lähes 600 euroa. Varaajien tekninen käyttöikä on yleisesti noin 15-20 vuotta, rikkoutuneen varaaja ollessa 17 vuotta vanha. Tästä syystä Kari päätyi Mr. LVI:n teknisen myyjän Veijo Rantasen suosituksesta sekä Linnaisten Kartanon omistajan hyväksynnällä vaihtamaan varaajan uuteen. 

– Linnaisten Kartano on arvokohde. Emme halunneet ottaa minkäänlaista vesivahinkoriskiä siitä, että joku vanha osa tai säiliö pettäisi myöhemmin. Uudeksi vedenlämmittimeksi tuli Jäspi VLS 200 S RST -saunavaraaja. Enää ei varaaja pauku yöaikaa. Saa nukkua yöt kunnolla ja käyttövesi on lämmintä, toteaa Kari tyytyväisenä. 

“Voidaankin sanoa, että 15 vuoden jälkeen varaajien vesivahinkoriski kasvaa. Tästä syystä suosittelemme aina käyttöiältään yli 15-vuotiaan varaajan vaihtamista uuteen, Veijo kertoo.”

– Laadukkaat varaajat ovat komponenteiltaan hyvin kestäviä ja siten pitkäikäisiä. On kuitenkin hyvä ymmärtää, että laadukkaatkin komponentit kuluvat. Voidaankin sanoa, että 15 vuoden jälkeen varaajien vesivahinkoriski kasvaa. Tästä syystä suosittelemme aina käyttöiältään yli 15-vuotiaan varaajan vaihtamista uuteen, Veijo kertoo. 

– Jäspi on ollut kymmeniä vuosia Suomen myydyin varaajamerkki ja on sitä edelleen. Jäspissä arvostetaan erityisesti laatua ja kestävyyttä. Moni ostaa Jäspin myös, koska se on ainoa lämminvesivaraaja, joka valmistetaan Suomessa. Ostamalla suomalaisen Jäspin, tukee samalla myös suomalaista työtä, toteaa Veijo. 

Jäspi VLS 200 S RST lämminvesivaraajan vaihto ennen ja jälkeen
Jäspi VLS 200 S RST lämminvesivaraajan vaihto ennen ja jälkeen

 

Ammattitaitoinen ote halki koko prosessin

Karin omien sanojen mukaisesti Mr. LVI hoiti kokonaisuuden avaimet käteen -periaatteella. Vanhat laitteet irrotettiin, ja yhteensä kolmeen taloon asennettiin ilmalämpöpumppu. 

– Kartoitus, asennus ja aikataulut sujuivat kaikki kuin rasvattu. Suomenkielinen asiakaspalvelu pitää huolen siitä, että hommat toimivat jatkossakin, Kari sanoo. 

“Voin kertoa Mr. LVI:stä käsi sydämellä pelkkää hyvää. Mr. LVI tarjoaa laajan palveluvalikoiman, ammattitaitoisen otteen, nopean asiakaspalvelun ja ennen kaikkea laadukkaat tuotteet, Kari painottaa.”

Ilmalämpöpumput ovat pienentäneet sähkönkulutusta reilusti ja ne myös viilentävät mukavasti kesällä. Lisäksi saunassa on uusi Jäspi-lämminvesivaraaja, joten lämmin vesikään ei pääse loppumaan kesken. 

– Kaikille, jotka ovat tällaisia laitteita hankkimassa, voin kertoa Mr. LVI:stä käsi sydämellä pelkkää hyvää. Mr. LVI tarjoaa laajan palveluvalikoiman, ammattitaitoisen otteen, nopean asiakaspalvelun ja ennen kaikkea laadukkaat tuotteet, Kari painottaa.

– Parasta Mr. LVI:ssä on joustavuus, nopeus ja yleisesti se, että homma rokkaa, Kari kiteyttää.

 

Lue ilmalämpöpumppujen vaihdosta ja koko tarina tästä linkistä: https://www.lämpöpumppuhuolto.com/index.php/referenssit/referenssikohde-lumenvalkoinen-ilmalampopumppu-mitsubishi-msz-ln25

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

 

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.