Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä.
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

 

Lämminvesivaraajat ja lämmitysratkaisut. Mr. LVI ammattilaiselta ostettuna on lupa odottaa enemmän

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

TILAA ASENNUSTYÖ


Mr. LVI
I putkimies I sähkömies I Kylmämies I

 

ALUE 1
ESPOO, HELSINKI, KAUNIAINEN, JÄRVENPÄÄ, SIPOO, TUUSULA, KERAVA, VANTAA, KIRKKONUMMI, KLAUKKALA, PORNAINEN


ALUE 2
RAJAMÄKI, MÄNTSÄLÄ, ASKOLA, LAPINJÄRVI, LILJENDAHL, MYRSKYLÄ, SIUNTIO, HYVINKÄÄ, INKOO, ORIMATTILA, RIIHIMÄKI, RUOTSINPYHTÄÄ, LOVIISA, NURMIJÄRVI, PORVOO, VEIKKOLA, VIHTI


Yli 30 km edes takaisen matkan päässä olevissa kohteissa jotka kuuluvat alueelle 2 veloitetaan matkakulut 30 km jälkeen 1,49 € per kilometri.

 

Esim. jos kohteen edes takainen matka on 60km veloitetaan lisäkuluja 30km verran eli 30 x 1,49 €. Silloin lisäveloitus pidemmästä matkasta on 44,70 €. Mikäli edes takainen matka on yli 100 km veloitetaan lisähinta myös pidemmästä työajasta pitkän ajomatkan takia. Tämä veloitus sovitaan erikseen.


Putkimies tekee kaikki LVI-asennukset sekä huolto- ja korjaustyöt nopeasti ja ammattitaitoisesti. Meiltä saatte tarjouksen lämminvesivaraajan sekä lämmityslaitteen vaihdosta, lämmitys- ja käyttövesiputkien uusimisesta. Mikäli Wc-pönttö on rikki tai hana tiputtaa, varoventtiili vuotaa, putkimies hoitaa senkin homman.

 

Sähköasennukset tekee ammattaitoinen sähkömies. Sähkömies kytkee lämminvesivaraajat, lämmityskattilat ja ilmalämpöpumput.Teemme möys muita sähköasennustöitä, Asennamme aurinkosahköjärjestelmiä, huolto-ja korjaustyöt, sähköpatterien vaihdot, pistorasioiden ja vikavirtasuojien asennukset sekä kaikki vikakorjaukset, huonetermostaattien asennukset.

 

Kylmäasennukset tekee kylmäalan ammattilainen. Teemme huolto ja korjaustyöt, kompressorien vaihdot, kylmäainevuotojen etsintä, kylmäaineiden lisäys, kylmäpiirin tyhjiöinti, lauduttimen puhallinmoottorin vaihto, höyrystin ja lauhdutin korjauskset, paisuntaventtiilien korjaus ja säätö, ilmalämpöpumpun asennus,  ilmalämpöpumpun huolto, ilmalämpöpumpun vaihto, maalämpöpumpun asennus, poistoilmalämpöpumppun korjaus, ilmavesipumpun asennus.

 

Tilaa huolto- ja korjaustöitä sekä asennuksia.  Meiltä saat tietää hinnan ennakkoon, ylitöista ei tule lisälaskua. Voit tehdä ostopäätöksen, kun otamme yhteyttä.

ASENNUSTYÖHINNASTO  

Otamme yhteyttä seuraavana työpäivänä.

 

 

Mr. LVI ASIAKASPALVELU 010 666 72 82
Tiedot laitteesta (jos tiedossa)
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

 

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.