Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä.
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

 

JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 

Lämminvesivaraajat ja lämmitysratkaisut. Mr. LVI ammattilaiselta ostettuna on lupa odottaa enemmän

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Nibe maalämmöllä myös sisäilman viilennys

“Olemme erittäin tyytyväisiä, sillä Mr. LVI:n asentaja teki todella siistiä jälkeä.”

 

Niben järjestelmät olivat pärjänneet testeissä hyvin. Pidimme erityisesti siitä, että Nibe pystyi toimittamaan kaikki tarvittavat laitteet ja koko järjestelmää pystyy kätevästi hallinnoimaan maalämpöpumpusta tai Niben sovelluksen kautta.

 

 Kokemuksia Mr.LVIstä ja uudesta Nibe S-sarjan maalämpöpumpusta

 

Espoolaisen Johannan perhe koki ostamassaan omakotitalossa negatiivisen yllätyksen. Sisälämpötila kohosi kesän kuumina päivinä yli 30 celsiusasteeseen. Pidempi hellejakso pakotti hakemaan ratkaisua.

"Lämpötila muuttui sisällä tukalaksi. Hellejaksojen aikana lämpötilat eivät laskeneet öisinkään alle 30 celsiusasteen."

Johanna muutti perheineen uuteen kotiinsa talvella 2017. Silloin tontin etelärajalta kaadettiin korkea kuusiaita valon lisäämiseksi. Kun kuusiaita ei ollut tiellä, aurinko pääsi paistamaan pihaan ja talolle esteettä. Mutta se tarkoitti myös sitä, että sisällä lämpötilat nousivat.

– Lämpötila muuttui sisällä tukalaksi. Hellejaksojen aikana lämpötilat eivät laskeneet öisinkään alle 30 celsiusasteen.

 

Oma suunnitelma toteutettavaksi

Talossa oli jo valmiina maalämpöpumppu ja vesikiertoinen lattialämmitys. Johanna päätti miehensä kanssa yhdistää lattialämmitykseen myös viilennysmahdollisuuden, jota varten kesälläkin viileänä pysyvä maalämpökaivon neste hyödynnettäisiin. Tätä varten piti hankkia monipuolisempi maalämpöpumppu entisen tilalle.

"Kartoituskäynti oli todella miellyttävä. Asentaja halusi kuulla miten me halusimme tämän hankkeen toteuttaa ja esitti siihen muutamia vaihtoehtoja. Emme myöskään löytäneet Mr. LVI:stä negatiivisia palautteita netissä, joten päätimme valita heidät."

– Etsimme nettifoorumeilta kokemuksia maalämpöpumpuista. Niben järjestelmät olivat pärjänneet testeissä hyvin. Pidimme erityisesti siitä, että Nibe pystyi toimittamaan kaikki tarvittavat laitteet ja koko järjestelmää pystyy kätevästi hallinnoimaan maalämpöpumpusta tai Niben sovelluksen kautta.  

He pyysivät ideansa toteuttamiseen tarjoukset Niben valtuuttamilta lähialueen LVI-firmoilta. Johanna pani merkille, että kartoitusvaiheessa asentajat eivät erityisesti halunneet perehtyä heidän suunnitelmaan, vaan kiirehtivät tarjoamaan omia ratkaisujaan. Mr. LVI:n asentajan kanssa kävi toisin.  

– Kartoituskäynti oli todella miellyttävä. Asentaja halusi kuulla miten me halusimme tämän hankkeen toteuttaa ja esitti siihen muutamia vaihtoehtoja. Emme myöskään löytäneet Mr. LVI:stä negatiivisia palautteita netissä, joten päätimme valita heidät.

 

Siistiä työtä

Kohteeseen valittiin Niben uusin S-sarjan maalämpöpumppu, Nibe S1255 4-16kW. Sen yhteyteen asennettiin Niben tarvittavat lisävarusteet viilennysratkaisuja varten.
 

"Johanna on tyytyväinen Mr. LVI:n toteuttamaan asennukseen. Mr. LVI:n tarjous ei ollut halvin, mutta tärkeimpänä kriteerinä oli tarkasti tehty asennus."

Viilennystä taloon tuovat lattiaviilennys, sisään puhallettavan ilman viilennys ja kaksi viilennyskonvektoria seinällä. Yhdistelmä on osoittautunut toimivaksi ratkaisuksi.

– Lopputulos on se mitä toivoimme, eli järjestelmän avulla meillä pysyy miellyttävä lämpötila koko talossa myös helteellä.  

Johanna on tyytyväinen Mr. LVI:n toteuttamaan asennukseen. Mr. LVI:n tarjous ei ollut halvin, mutta tärkeimpänä kriteerinä oli tarkasti tehty asennus.  

– Se miltä asennuksen lopputulos tulisi näyttämään oli meille oleellista. Asentaja ottikin meidät mukaan tekemään päätöksiä aina kun sellainen tilanne tuli vastaan. Olemme erittäin tyytyväisiä, sillä Mr. LVI:n asentaja teki todella siistiä jälkeä.

 

Kokemuksia Mr.LVIstä ja Nibe S1255 maalämpöpumpusta. Koko järjestelmää pystyy hallita Nibe S1255 4-16kW maalämpöpumpusta tai Niben sovelluksen kautta


TUTUSTU NIBE S1255 4-16kW MAALÄMPÖPUMPPUUN TOISESSA VERKKOKAUPASSAMME WWW.LÄMPÖPUMPPUHUOLTO.COM

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

 

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.