Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajat myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä. 
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

JÄSPI ENERGIAVARAAJAT

Jäspi energiavaraajat lämmön varastointiin

Lämpöä varastoidaan joko kustannussyiden takia (esim. kaksoistariffi/yötariffi ) tai sen vuoksi, että lämmöntuoton teho (esim. aurinko- puu- tai lämpöpumppulämmitys) ja tarvittava teho (esim. käyttöveden tarve) vaihtelevat. Vesikiertoisissa lämmitysjärjestelmissä lämpöä varastoidaan lämmityslaitteella energiavaraajan veteen. Energiavaraajassa on tehokas lämmön varastointi- ja purkaustekniikka, ja varaajasta energia kulutetaan talon tai käyttöveden lämmitykseen.

Jäspi energiavaraajat mahdollistavat erilaisten energiamuotojen yhteenkytkemisen ja rinnakkaiskäytön sekä myös energianlähteen vaihdon

Käytettävästä energianlähteestä tai lämmityksessä sovellettavasta tekniikasta riippumatta vaaditaan nykyaikaisilta lämmityslaitteilta monipuolisuutta, energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Energiavaraajalla on keskeinen rooli nykyaikaisessa lämmitysjärjestelmässä, koska se on energianlähteestä riippumaton.

 

Energiavaraaja mahdollistaa eri energiamuotojen yhteenkytkemisen ja rinnakkaiskäytön sekä toisaalta energianlähteen vaihdon tulevaisuudessa. Sovellusmahdollisuuksia on monia. Puulämmitykseen liitettynä energiavaraaja helpottaa ja vähentää lämmitys- ja puhdistustyötä, pellettilämmityksen yhteydessä energiavaraaja taas optimoi polttimen käyntijaksot parantaen näin laitteiston hyötysuhdetta. Energiavaraaja sopii erinomaisesti puskurivaraajaksi myös aurinko- ja lämpöpumppulämmitykseen.

 

JÄSPI GTV -energiavaraajat

Jäspi GTV energiavaraajat sopivat erinomaisesti kaksoiskattiloiden vesitilavuuden lisäämiseen. Varaajat tehostavat kaksoiskattiloiden käyttöä kiinteällä polttoaineella ja parantavat hyötysuhdetta öljykäytössä.

 

JÄSPI OVALI -energiavaraajat

Jäspi Ovali energiavaraajat voidaan kuljettaa sisään kapeastakin ovesta. Valmiiksi pellitetty energiavaraaja voidaan sijoittaa samaan tilaan esim. puukattilan kanssa. Ovaalivaraajien rakenne ja yhteinen sijainta mahdollistavat säiliön koko energiasisällön hyväksikäytön. Ovalivaraajissa on vakiona varaus aurinko- tai maalämpöenergian hyödyntämistä varten.

 

JÄSPI LÄMPÖAKKU -energiavaraajat

Jäspi lämpöakkuvaraajat soveltuvat vesikeskuslämmitykseen useimpien energialähteiden kanssa. Lämpöakku tehostaa kaksoiskattilan käyttöä lisäämällä järjestelmän vesitilavuutta kiinteällä polttoaineella ja parantamalla sen hyötysuhdetta.

 

JÄSPI HYBRIDIVARAAJAT

Hybridivaraajat ovat matalalämpöjärjestelmien rinnalle kehitettyjä energiavaraajia, joista saadaan vesikiertoisen lattia- ja/tai patterijärjestelmän lämmitys sekä lämmin käyttövesi. Hybridivaraaja soveltuu erityisesti lämpöpumpun tai aurinkolämmön hyödyntämiseen.

 

Meiltä löydät myös energiavaraajien lisävarusteet! Mm. erilaiset kierukat sekä muita lisävarusteita JÄSPI -energiavaraajiin.

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk.

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.

Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 10 vuotta.

 

KYSY LISÄÄ!