Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä.
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

 

Lämminvesivaraajat ja lämmitysratkaisut. Mr. LVI ammattilaiselta ostettuna on lupa odottaa enemmän

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Ouman EH-800 lämmönsäädin

Lämmönsäätimen hinta nyt vain 799 €


Internettiin liitettävä älykäs Ouman EH-800 lämmönsäädin omakotitaloihin

  • Uuden sukupolven lämmönsäädin Ouman EH-800 vastaa nykyajan vaatimuksia
  • Ouman EH-800 lämmönsäätimen monipuolisuus, etäkäyttö- ja laajennusmahdollisuudet myös toisen lämmityspiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen tekevät siitä turvallisen valinnan myös tulevaisuuden tarpeisiin.
  • Säästää energiaa päästämällä lämmitysverkostoon vain oikean lämpöistä vettä
  • Ottaa entistä paremmin huomioon lämmitystapojen ja rakenteiden väliset erot
  • Takaa tasaisen huonelämmön
  • Sopii omakotitaloon
  • Vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään
  • Monipuoliset mittaus ja hälytystoiminnot
  • GSM-etäkäyttömahdollisuus
  • Voidaan liittää kotiverkkoon tai internettiin

Takuu 3 vuotta

 

Hinta: 799,00 €
Hinta / kg:
Valmistaja: Ouman

Älykäs Ouman EH-800 lämmönsäädin omakotitaloihin

Ouman EH-800 lämmönsäädin on tarkoitettu vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien lämmönsäätimeksi asuin- ja liikekiinteistöissä. Ouman EH-800 säätää ja valvoo puolestasi veden lämpötilaa, joten sinä pääset helpommalla. Asumismukavuus paranee, kun huonelämpö pysyy tasaisena vaihtelevista sääolosuhteista huolimatta. Tasaisella huonelämmöllä pienennetään myös energiankulutusta ja saadaan säästöä aikaseksi. Jo 1°C poikkeama huonelämmössä vastaa 5 % lämmitysenergian kulutuksessa. Kun energiaa kulutetaan vähemmän, myös luonto kiittää.

Uuden sukupolven lämmönsäädin Ouman EH-800 vastaa nykyajan vaatimuksia. Lämmönsäätimen monipuolisuus, etäkäyttö- ja laajennusmahdollisuudet myös toisen lämmityspiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen tekevät siitä turvallisen valinnan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Älykäs lämmönsäädin ottaa entistä paremmin huomioon myös lämmitystapojen sekä rakenteiden väliset eroavaisuudet.

Ouman EH-800 lämmönsäätimessä on iso ja selkä näyttö, josta voit yhdellä silmäyksellä lukea kaiken oleellisen tiedon. Lämmönsäätimen mittausten lähihistoria on nähtävissä myös graafisena esityksenä. Voit vaikka katsoa aamulla, miten lämmönpudotus toteutui tai paljonko yöllä oli pakkasta.
Lämmönsäätimeen on saatavana lisävarusteena laajennusyksikkö, jonka avulla voidaan ottaa käyttöön myös toisen säätöpiirin ohjaus. Jos toinen säätöpiiri on otettu käyttöön, näkyy päävalikon symboleissa säätöpiiriä osoittava tarkennin (1 tai 2).

Ouman EH-800 lämmönsäätimessä on lähiverkko-/ internetliitäntä (puuttuu Ouman EH-800B -lämmönsäätimestä). Verkkoasetusten ja tunnusten syöttäminen tapahtuvat helposti säätimen valikossa. Ouman EH-800 lämmönsäätimen kanssa voidaan myös kommunikoida GSM-puhelimella, jos säätimeen on kytketty GSM-modeemi (lisävaruste).

 

 

Ouman EH 800 lämmönsäätimen toiminta

Ouman EH-800 lämmönsäädin pitää huonelämpötilan tasaisena vuoden ympäri - säätilasta huolimatta!

Ouman EH-800 lämmönsäätimen yhteensopivuus ja asennus

Ouman EH-800 lämmönsäädin sopii yleisimpiin kattila- ja varaajaventtiileihin. Lämmönsäädin voidaan yhdistää mm. lämminvesivaraajaan tai öljykattilaan. Ouman EH-800 sopii jokaiseen vesikeskuslämmitystaloon, jossa lämmönlähde voi olla mikä tahansa; öljy, aurinkolämpö, puu, pelletti, kaukolämpö, sähkö tai maalämpö. Peruspakettiin sisältyvä asennussarja käy ESBE 3MG ja messinkisiin kattilaventtiileihin, VEXVE AMV-venttiileihin ja Belimon palloventtiileihin. Asennus ei vaadi erikoistyökaluja ja sen voi tehdä myös itse.

Säätimen käyttöönottossa valitaan, millaiseen käyttötarkoitukseen säädin tulee. Perusasetukset menevät automaattisesti kohdalleen ja säätimen käyttö voi alkaa heti. Peruslämpötason säätö on tehty yhden napin painalluksen taakse niin, että sen osaa jokainen tehdä nopeasti.

 


Ouman EH-800 lämmönsäätimen esite

Ouman EH-800 lämmönsäätimen asennusohje

Ouman EH-800 lämmönsäätimen käyttöohje


Tälle tuotteelle ei ole vielä arvosteluja.
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

 

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.