Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä.
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

 

Lämminvesivaraajat ja lämmitysratkaisut. Mr. LVI ammattilaiselta ostettuna on lupa odottaa enemmän

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

Lämmönsäädin Ouman EH-800B

Lämmönsäätimen hinta nyt vain 675 €


Älykäs Ouman EH-800B lämmönsäädin (ilman verkko-ominaisuutta) takaa tasaisen huonelämmön

  • Uuden sukupolven Ouman EH-800B vastaa nykyajan vaatimuksia
  • Monipuolinen lämmönsäädin, jossa etäkäyttö- ja laajennusmahdollisuudet
  • Sopii omakotitaloon
  • Vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään
  • Soveltuu myös toisen lämmityspiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen
  • Säästää energiaa päästämällä lämmitysverkostoon juuri oikean lämpöistä vettä
  • Ottaa entistä paremmin huomioon lämmitystapojen ja rakenteiden väliset erot
  • Takaa tasaisen huonelämmön
  • Monipuoliset mittaus ja hälytystoiminnot
  • Laaja valikoima lisävarusteita mm. GSM-etäkäyttömahdollisuus

Takuu 3 vuotta

 

Arvostelu: 5/5
Hinta: 675,00 €
Hinta / kg:
Valmistaja: Ouman

Älykäs Ouman EH-800B lämmönsäädin omakotitaloihin

Ouman EH-800B lämmönsäädin on tarkoitettu vesikiertoisten lämmitysjärjestelmien lämmönsäätimeksi asuin- ja liikekiinteistöissä. Ouman EH-800B lämmönsäädin säätää ja valvoo puolestasi veden lämpötilaa, joten sinä pääset helpommalla. Asumismukavuus paranee, kun huonelämpö pysyy tasaisena vaihtelevista sääolosuhteista huolimatta. Tasaisella huonelämmöllä pienennetään myös energiankulutusta ja saadaan säästöä aikaiseksi. Jo 1°C:n poikkeama huonelämmössä vastaa 5 % lämmitysenergian kulutuksessa. Kun energiaa kulutetaan vähemmän, myös luonto kiittää.

Uuden sukupolven EH-800B lämmönsäädin vastaa nykyajan vaatimuksia. Ouman EH-800B lämmönsäätimen monipuolisuus, etäkäyttö- ja laajennusmahdollisuudet myös toisen lämmityspiirin tai toisen lämmönlähteen rinnakkaisohjaukseen tekevät siitä turvallisen valinnan myös tulevaisuuden tarpeisiin. Ouman EH-800B lämmönsäädin ottaa entistä paremmin huomioon myös lämmitystapojen sekä rakenteiden väliset eroavaisuudet.

 

Ouman EH-800B lämmönsäätimessä on iso ja selkä näyttö, josta voit yhdellä silmäyksellä lukea kaiken oleellisen tiedon. Mittausten lähihistoria on nähtävissä myös graafisena esityksenä. Ouman EH-800B lämmönsäätimen avulla voit mm. seurata kuinka alas yölämpötila laski ja miten menoveden säätö toteutui ulkolämpötilan perusteella.

 

Ouman EH-800B lämmönsäätimeen on saatavana lisävarusteena laajennusyksikkö (EXU-800), jonka avulla voidaan ottaa käyttöön myös toisen lämmityspiirin ohjaus. Jos toinen säätöpiiri on otettu käyttöön, näkyy päävalikon symboleissa säätöpiiriä osoittava tarkennin (1 tai 2). Näin voidaan hallita esim. kosteiden tilojen lämmitystä erikseen. Tämä edellyttää, että talon lämmitysjärjestelmä on jaettu kahteen piiriin.

 

Ouman EH-800B lämmönsäätimen kanssa voidaan myös kommunikoida GSM-puhelimella, jos säätimeen on kytketty GSM-modeemi (lisävaruste). Sen avulla voidaan käyttää mm. kotona/poissa -ohjausta, jolloin lämmönpudotus/- korotus voidaan tehdä kätevästi säätimeen kytketyn kotona-poissa -kytkimen avulla tai lähettämällä tekstiviestikäsky laitteelle. Nämä toiminnot vaativat kotona/poissa -kytkimen sekä GSM-modeemin, jotka voit ostaa lisävarusteina Ouman EH-800B lämmönsäätimeesi.

 

Ouman EH 800B lämmönsäätimen toiminta

Ouman EH-800B lämmönsäädin pitää huonelämpötilan tasaisena vuoden ympäri - säätilasta huolimatta!

Ouman EH-800B lämmönsäätimen yhteensopivuus ja asennus

Ouman EH-800B lämmönsäädin sopii yleisimpiin kattila- ja varaajaventtiileihin. Ouman EH-800B lämmönsäädin voidaan yhdistää mm. lämminvesivaraajaan tai öljykattilaan. Ouman EH-800B lämmönsäädin sopii jokaiseen vesikeskuslämmitystaloon, jossa lämmönlähde voi olla mikä tahansa; öljy, aurinkolämpö, puu, pelletti, kaukolämpö, sähkö tai maalämpö. Peruspakettiin sisältyvä asennussarja käy ESBE 3MG ja messinkisiin kattilaventtiileihin, VEXVE AMV-venttiileihin ja Belimon palloventtiileihin. Ouman EH-800B lämmönsäätimen asennus ei vaadi erikoistyökaluja ja sen voi tehdä myös itse.

 

Ouman EH-800B lämmönsäätimen käyttöönottossa valitaan, millaiseen käyttötarkoitukseen säädin tulee. Ouman EH-800B lämmönsäätimen perusasetukset menevät automaattisesti kohdalleen ja säätimen käyttö voi alkaa heti. Ouman EH-800B lämmönsäätimellä peruslämpötason säätö on tehty yhden napin painalluksen taakse niin, että sen osaa jokainen tehdä nopeasti.


Ouman EH-800B lämmönsäätimen esite

Ouman EH-800B lämmönsäätimen asennusohje

Ouman EH-800B lämmönsäätimen käyttöohje

 


maanantai, 30 marraskuu 2015
Lämminvesivaraajan vaihdon yhteydessä asentaja suositteli! Suosittelen minäkin! Ja hinnassa säästin vielä melkein satasen mitä googlettelin
Jari Henttunen
   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

 

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.