Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä.
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

 

Lämminvesivaraajat ja lämmitysratkaisut. Mr. LVI ammattilaiselta ostettuna on lupa odottaa enemmän

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

MYYNTI- JA TOIMITUSEHDOT

YLEISET TILAUS-, MAKSU- JA TOIMITUSEHDOT

1. Yleistä

Nämä ehdot on päivitetty ja astuvat voimaan 19.05.2023.
 
Seuraavat yleiset toimitusehdot ovat voimassa kaupan osapuolten kesken, ellei toisin ole sovittu toimitussopimuksessa tai erillisellä muulla kirjallisella sopimuksella. Nämä yleiset toimitusehdot ovat tilausvahvistuksen ja tilaussopimuksen erottamaton osa.
 
Lvi- ja Rakennustekniikka Marko Rantanen Oy:n verkkokaupassa osoitteissa www.varaaja.com , www.vesikauppa.com ja www.lämpöpumppuhuolto.com tehtyihin sopimuksiin sovelletaan Suomen lakia.2. Yhteystiedot ja yhteystavat

Mr.LVI
Lvi- ja rakennustekniikka Marko Rantanen Oy
Y-tunnus 2122208-3
Muuntotie 1
01510 VANTAA

Kaupankäyntiin liittyvä yhteydenpito voidaan hoitaa seuraavien kanavien kautta:
Nettisivut: www.mrlvi.fi
Sähköposti: info(at)mrlvi.fi
Puhelin: 010 666 7282 (avoinna arkisin klo 8–16)
 
Hyväksymme nämä yhteystavat tilausten ja muiden tiedonantojen vastaanottokanaviksi. Emme ota vastuuta mahdollisia muita kanavia myöten lähetettyjen tiedonantojen vastaanottamisesta. Erityisesti mikäli tiedonantosi on kiireellinen (esimerkiksi pikaiseen toimitukseen liittyvä), luota sähköpostiin vain siltä osin kuin saat meiltä kuittauksen viestiisi. Emme voi ottaa vastuuta mahdollisista sähköpostihäiriöistä jossakin viestin matkan varrella.3. Hinta

Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron. Mr.Lvi toimittaa kaikki lähetykset Ahvenanmaalle ilman arvonlisäveroa (alv 0 %).4. Tarjouspyyntö ja tarjouksen voimassaoloaika

Asiakkaan pyynnöstä annamme tarjouksemme tuotteista, joiden tilaaminen tapahtuu tarjouspyynnön kautta.
 
Asiakas voi esittää tarjouspyynnön myös asennuspalvelua koskien.
 
Tarjouspyynnön perusteella annettu tarjous on voimassa tarjouksessa mainittuun ajankohtaan saakka. Tämän ajankohdan jälkeen saapuneet tilaukset ovat asiakkaan vastatarjouksia, joiden osalta umpeutuneessa tarjouksessa mainitut ehdot eivät velvoita myyjää ilman tämän hyväksyntää.5. Tilaus ja tilausvahvistus sekä toimitussopimus

Asiakas on velvollinen selvittämään tuotteen sopivuuden haluttuun tarkoitukseen ennen tilausta.
 
Tilaus, johon asiakas on sisällyttänyt lisäyksiä, rajoituksia tai muita ehtoja ei ole myyjää sitova vaan se on asiakkaan vastatarjous. Tällaisessa tilanteessa tilaus voidaan hyväksyä tilausvahvistuksessa.
 
Tilaus vahvistetaan kirjallisella tilausvahvistuksella, joka toimii samalla kuittina takuuta varten. Tilausvahvistus sisältää tiedon tilatuista tuotteista, niiden määristä ja hinnoista sekä arvioidun toimitusajan ja –osoitteen.  

 Kuluttaja-asiakkaiden osalta pidämme oikeuden olla myymättä tuotetta tai palvelua ilmoitettuun hintaan, jos hinnassa on selvä hintavirhe ja jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo. Ilmoitetut toimitusajat ovat arvioita, jotka saattavat muuttua.

 Muiden kuin kuluttaja-asiakkaiden osalta pidätämme oikeuden hinta-, toimitusaika- ym. tuotetietojen muutoksiin siihen asti, kunnes olemme vahvistaneet tilauksen. Mikäli hinta tai muut tiedot muuttuvat vahvistusvaiheessa, on asiakkaalla oikeus halutessaan peruuttaa tilaus.
 
Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä sillä hetkellä voimassa oleviin tilaus-, toimitus- ja maksuehtoihin, jotka löytyvät aina www-sivuiltamme. Näitä ehtoja noudatetaan tilaustavasta riippumatta. Pidätämme oikeuden ehtojen muutoksiin.
 
Tilausvahvistuksen vastaanottaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilausvahvistus toimitetaan ostajalle sähköisessä muodossa.
 
Mikäli tuotteen tilaus edellyttää erillisen toimitussopimuksen käyttämistä mainitsemme tästä tilausvahvistuksessa. Kaupassa, jossa edellytämme toimitussopimuksen käyttämistä, tilattu tavara ja asennus voidaan toimittaa vasta sen jälkeen, kun niitä koskeva toimitussopimus on allekirjoitettu.

 Asiakasrekisterimme on luottamuksellinen. Emme luovuta rekisteritietoja ulkopuolisten käyttöön.6. Maksaminen

Verkkokauppa
Verkkokaupassa käytettävissä olevat maksutavat:

Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa. Paytraililla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n (y-tunnus 2122839-7) ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Kun verkkokauppa käyttää Paytrailin maksupalvelua löydät heidän sivuiltaan palvelun kuvauksen esimerkiksi toimitusehdoista.Maksupalveluntarjoaja
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com  Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.


 
Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard - ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, Mastercard SecureCode - ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.
 
Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.


 
Mobiilimaksutavat
Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.
 
Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.Pivo
Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.
Pivon käyttöehdotMobilePay
Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.
MobilePayn ehdot


 
Siirto
Siirto-maksuihin sovellettavat ehdot:
OP:n yleiset euromaksuehdot (.pdf)
Siirto-palvelun käyttöehdot Nordealla (.pdf)

 
Apple Pay
Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.
Apple Payn käyttöehdot


Lasku- ja osamaksupalvelut
Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.


Walley
Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi

 
Jousto
Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: jousto.com

 
OP Lasku
OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)
OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)
Lue lisää: op.fi

 

Käytössä oleva maksutavat hakiessasi tavarat noutovarastolta Vantaan Tammistosta:


Puhelimitse ja sähköpostilla tehdyissä tilauksissa maksutapana on lasku:
Mikäli asiakas valitsee maksutavaksi laskun, asiakas myöntää Mr. LVI oikeuden tarkistaa asiakkaan luottotiedot ennen tilausvahvistuksen lähetystä. Asiakkaan tulee olla valmis antamaan henkilötunnuksensa tai y-tunnuksensa luottotietojen tarkistusta varten. Maksu on suorittava asiakkaalle toimitetun laskun mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta. Lasku on maksettava viimeistään eräpäivänä, jonka jälkeen saatavalle alkaa kulua 7 % viivästyskorko. Asiakas on velvollinen korvaamaan myyjän kohtuulliset perintäkulut. Mikäli asiakkaalla on maksuhäiriömerkintöjä tai asiakkaan luottotietoja ei voida tarkastaa, niin tilaus on maksettava kokonaisuudessaan ennen toimittamista. Toimitusajan laskeminen alkaa tällöin maksun maksamisesta.7. Reklamaatio

Asiakas ei saa vedota tavaran tai palvelun virheeseen, ellei hän ilmoita myyjälle virheestä kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita. Kuluttaja-asiakkaan osalta kohtuullisena aikana pidetään kahta kuukautta. Suosittelemme kuitenkin tekemään reklamaation mahdollisimman pian, jotta asia voidaan korjata nopeasti. Muiden kuin kuluttaja-asiakkaiden osalta kohtuullisena aikana pidetään 7 vuorokautta.8. Oikeuspaikka

Kuluttaja-asiakas voi saattaa kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet maksuttomaan kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn. Käsittely ei edellytä asiamiehen käyttöä, joten asiamiehen käyttämisestä aiheutuvia kuluja ei korvata. Kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot: www.kuluttajariita.fi.

Ota yhteyttä ennen asian viemistä kuluttajariitalautakuntaan maksuttomaan kuluttajaneuvontaan. Kuluttajaneuvonnan yhteystiedot: www.kuluttajaneuvonta.fi.

Kuluttaja-asiakas voi käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (ODR-foorumi). Riidanratkaisufoorumi: https://ec.europa.eu/odr

Ilmoita ODR-forumiin asiakaspalvelumme sähköpostiosoite, jonka löydät tästä sopimuksesta.

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tätä sopimusta koskeva riita-asia hänen kotipaikkansa tai yrityksemme kotipaikan käräjäoikeuden ratkaistavaksi. Jollei kuluttaja-asiakkaalla ole kotipaikkaa Suomessa, asia käsitellään yrityksemme kotipaikan käräjäoikeudessa. Muissa tapauksissa oikeuspaikka on Itä-Uudenmaan käräjäoikeus.


Tavaroiden toimitusehdot

9. Toimitus ja toimituskulut

Toimitamme tuotteita Suomen valtion alueella.  

 Kauppatavara ja mahdollinen asennustyö toimitetaan asiakkaan kanssa erikseen sovitulla tavalla, joka ilmenee tilausvahvistuksesta / tilaussopimuksesta. Toimitamme tuotteet joko asiakkaan kanssa sovittuun noutopisteeseen tai asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen, jolloin laskun loppusummaan lisätään rahtimaksu voimassa olevan hinnaston mukaan. Edullisin kuljetusmuoto on noutopisteeseen toimittaminen. Suosittelemme valitsemaan raskaisiin ja suurikokoisiin tilauksiin toimittamisen asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Mikäli tavarat on tilattu asennettuna, tavaroiden toimitus tapahtuu lähtökohtaisesti asennuksen yhteydessä, ellei muuta ole sovittu.
 
Tuotteen voi noutaa rahtivapaasti noutovarastostamme. Ei koske toimitusmyyntitavaroita.
 
Asiakas vastaa siitä, että ilmoitettu toimitusosoite sijaitsee paikassa, johon yleiseltä tieltä on kulkukelpoinen tie kuorma-autolle kohteeseen. Lisäksi kohteessa olevan purkupaikan tulee olla sellaisessa kunnossa, että tilatut tavarat voidaan purkaa suoraan kuljetusautosta. Asiakas vastaa mahdollisista uudelleenlastauksista aiheutuvista kustannuksista.
 
Asiakas vastaa siitä, että tuotteiden saapuessa hän tai hänen edustajansa on paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, tuotteet palautuvat varastoon, jolloin aiheutuneet kulut voidaan veloittaa asiakkaalta.
 
Tuotteiden hintaan lisätään rahti. Verkkokaupassa ostoskori näyttää rahdin tuotteille. Emme toimita Poste Restanteen tai ulkomaille.
 
Mahdolliset tuotekohtaiset erityistoimitusehdot ilmoitetaan aina tuotetietojen yhteydessä.
 
Toimituskulu ei sisällä toimitusta esimerkiksi saaripaikkoihin tai muille normaalin posti- ja jakelulogistiikan ulkopuolella oleville alueille. Mikäli tuotteita tilataan saaristoalueille, Lappiin tai Ahvenanmaalle, on syytä ottaa ensin yhteyttä myyntipalveluun, josta varmistamme, onko toimitus mahdollinen ja aiheuttaako se lisäkustannuksia.  10. Vastaanotto

Normaalisti toimitusosoitteessa tulisi olla joku paikalla tarkastamassa ja kuittaamassa toimituksen. Mikäli näin ei ole, asiakkaan on huolehdittava siitä, että annettuun puhelinnumeroon saadaan yhteys, kun toimitus on tulossa. Kuljetuksiamme hoitaa alueesta ja tuotteesta riippuen useampi kuljetusliike, emmekä pysty takaamaan soiton ajoitusta, paitsi että kuljettaja soittaa viimeistään, jos toimitusosoitteessa ei ole vastaanottajaa. Tällöin mahdollisesta purusta pitää sopia suoraan kuljettajan kanssa.
 
Mikäli vastaanottaja ei ole paikalla, eikä häntä tavoiteta annetusta puhelinnumerosta, emme ole velvoitettuja toimittamaan tavaraa ja veloitamme mahdollisesta turhasta kuljetuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalta. 11. Tavaroiden peruutusoikeus etämyynnissä

Tässä kappaleessa esitetty palautusoikeus koskee vain kuluttaja-asiakkaita ja kulutushyödykkeitä. Yritysasiakkailla ei peruuttamisoikeutta. Sitova tilaus katsotaan syntyneen, kun olemme vahvistaneet tilauksen. Vain ammattilaiskäyttöön tarkoitetuilla tuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista peruuttamisoikeutta, vaikka tilaaja on yksityishenkilö.

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa kuluttajahyödykkeitä koskeva kauppasopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun tavara on vastaanotettu tai siitä, kun tilauksen viimeinen tavaraerä on vastaanotettu.

Yksilöllisesti valmistettujen tai mukautettujen tavaroiden osalta asiakkaalle ei ole kuluttajansuojalain mukaista peruuttamisoikeutta. Yksilöllisesti valmistettuja tavaroita ovat esimerkiksi mittatilaustuotteet, asiakkaan pyynnöstä asennetut tavarat tai muuten räätälöidyt tavarat.

 Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi kuluttaja-asiakkaan on ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla). Peruuttamisilmoituksen tekemiseen voi käyttää peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

 Jos kuluttaja-asiakas peruuttaa tämän sopimuksen, palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että asiakas on valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Edullisin vakiotoimitustapa on noutopisteelle toimitus. Asiakkaan antamaan osoitteeseen toimittamisesta aiheutuvia lisäkustannuksia emme palauta.

 Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Voimme pidättyä maksujen palautuksesta, kunnes olemme saaneet tavaran takaisin tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneen tavaran takaisin. Tarkastamme palautettavan tavaran kunnon tai varmistamme tavaran katoamisen toimituksen aikana, ennen kuin palautamme suoritamme maksujen palautuksen asiakkaalle.

 Peruuttamisilmoituksen tekemisen jälkeen lähetämme asiakkaalle ohjeet palautuksen tekemiseen.

Kuluttaja-asiakkaan on lähetettävä tavarat takaisin tai luovutettava ne meille viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä. Pyydä palautuksesta kuitti kuljetusyhtiöltä ja säilytä kuitti osoittaaksesi tehneesi palautuksen määräajassa.

 Asiakkaan on vastattava tavaroiden palauttamisesta johtuvista välittömistä kustannuksista. Kustannukset ovat arviolta enintään noin 250 euroa palautettavaa tavaraa kohdin. Kuljetusmaksut vaihtelevat suuresti riippuen esimerkiksi osoitteesta, kuljetusten saatavuudesta, palautettavien tavaroiden koosta ja tieyhteyksistä.

 Kuluttaja-asiakkaan on palautettava tavara olennaisesti muuttumattomana, jotta tavara on jälleenmyyntikelpoinen.  

Jos tavaralla on lakisääteinen peruuttamisoikeus, asiakas voi tutustua tavaraan vastaavalla tavalla kuin myymälässä ennen ostopäätöksen tekemistä. Pakkaus on avattava varovasti, jotta tavara säilyy myyntikuntoisena. Asiakkaan tulee säilyttää alkuperäinen pakkaus ja koko pakkauksen sisältö, kunnes asiakas on tehnyt ostopäätöksen. Palautusoikeutta ei voi hyödyntää sen jälkeen, kun tavara on otettu käyttöön. Palautettavan tavaran tulee olla täydellisen jälleenmyyntikelpoinen ja virheetön.

Asiakas on vastuussa sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Mikäli tavaraa ei palauteta täysin myyntikuntoisena, vähennämme palautettavasta summasta arvioidun arvonalennuksen määrän. Myyntikelvottomien tavaroiden osalta vähennys vastaa tavarasta maksettua hintaa. Yksilöllisten toiveiden mukaisesti räätälöityjä tavaroita ei voi palauttaa.

Emme ota vastaan tai hyvitä palautuksia, joista ei ole tehty peruuttamisilmoitusta.  12. Tilauksen noutamatta tai vastaanottamatta jättäminen

Tilauksen noutamatta tai vastaanottamatta jättämistä ei katsota asianmukaiseksi peruuttamiseksi. Kun tilaus jää noutamatta tai vastaanottamatta, sopimusvelvoitteet raukeavat ja suoritukset palautetaan. Asiakas vastaa noutamatta tai vastaanottamatta jättämien lähetysten aiheuttamista todellisista kustannuksista, jotka sisältävät todelliset lähetys- ja palautuskulut. Muut kuin kuluttaja-asiakkaat vastaavat myös sopimusrikkomuksesta aiheutuvasta myyntivoiton menetyksestä.

 

Noutamattomat lähetykset palautuvat automaattisesti noutoajan päätyttyä varastoomme. Vastaanottamattomat toimitukset palautetaan takaisin varastoomme. Asiakas voi sopia uuden toimituksen asiakaspalvelumme kautta. Tällaisessa tapauksessa veloitamme ylimääräisestä kuljetuskerrasta aiheutuneet kulut asiakkaalta täysimääräisenä.13. Toimitusaika

Toimitusajat vaihtelevat tuotteesta riippuen, näet toimitusaika-arviot sivuiltamme tuotteiden tiedoista. Toimitusaika-arvio vahvistetaan tilauksen yhteydessä. 14. Toimituksen viivästyminen

Emme vastaa tavaroiden viivästyksestä johtuvista välillisistä vahingoista tai muista kuluista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Myyjällä on oikeus toimitusajan pidentämiseen, kun toimituksen viivästyminen johtuu ylivoimaisesta esteestä tai asiakkaan tai tämän vastuulla olevasta syystä.
 
Ylivoimaisena esteenä pidetään tapahtumaa, joka estää tai tekee kohtuuttoman vaikeaksi toimittamisen määräajassa kuten sota, kapina, luonnonmullistus, yleisen energiajakelun keskeytyminen, tulipalo, lakko, saarto tai muu merkittävä ja epätavallinen syy.
 
Jos ylivoimaisesta esteestä johtuen toimitusaika pitenee enemmän kuin on pidettävä kohtuullisena, on kummallakin sopijapuolella oikeus purkaa sopimus. 15. Vaaranvastuu

Vaaranvastuu kauppatavarasta siirtyy asiakkaalle luovutushetkellä. Asiakas on velvollinen tarkastamaan tavaran vastaanottaessaan sen. Jos tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana, asiasta on heti ilmoitettava myyjälle. Asiakkaan tarkastaessa tavaran luovutushetkellä, mahdollisista vaurioista on tehtävä merkintä rahtikirjaan.
 
Huomaa, että ilman mitään merkintää rahtikirjassa/lähetteessä, jää vastuu sellaisista virheistä, jotka ovat jo toimitushetkellä havaittavissa asiakkaalle. Jos vaaranvastuu on asiakkaalla ja tavara tuhoutuu, katoaa, huonontuu tai vähenee myyjästä riippumattomasta syystä, asiakkaan on tästä huolimatta maksettava kauppahinta.16. Tavaran virheellisyys

Vastaamme tavaroiden lakisääteisestä virhevastuusta.

Tavaroiden virhevastuu koskee tavarassa myyntihetkellä olleita virheitä. Vastuu ei kata tavanomaista kulumista tai vahingoittumisesta johtuvaa rikkoutumista. Virheestä on ilmoitettava kohtuullisessa ajassa virheen havaitsemisesta.

Mikäli tavarassa on myyjän vastuuseen kuuluva virhe, asiakkaalla on oikeus saada virheellinen tavara korjatuksi tai virheetön tavara. Mikäli virheen korjaaminen tai virheettömän tavaran toimitus ei tule kysymykseen, on asiakkaalla oikeus virhettä vastaavaan hinnanalennukseen.
 
Kaupan purku voi tulla kysymykseen vain, jos virhe ei ole vähäinen ja muut virheen oikaisuvaihtoehdot eivät tule kysymykseen. Virheen oikaisu on asiakkaalle maksuton. Myyjä ei vastaa tavaran virheestä johtuvista välillisistä vahingoista.
 
Myyjä ei vastaa tavaran väärästä tai virheellisestä asennuksesta aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, kun asennus ei ole myyjän suorittama. Tuotteen asennuksen saa tehdä vain tarvittavan pätevyyden omaava henkilö. Myyjällä on lakisääteinen virhevastuu asennusvirheistä, jos asennus on myyjän suorittama. Virhevastuu ei koske asennuksen jälkeen tehtyjä korjauksia, joita myyjä ei ole suorittanut.
 
Myyjä ei vastaa tuotteen väärästä tai virheellisestä käytöstä aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Emme vastaa tavaroiden tai palveluiden virheestä johtuvista välillisistä vahingoista tai muista kuluista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Muiden kuin kuluttaja-asiakkaiden osalta vastuumme rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen.  

Jos tavarassa on virhe, myyjä vastaa palautuskustannuksista. 17. Takuu

Kaikilla tuotteilla on normaalit valmistajien tai maahantuojien myöntämät takuut. Takuuaika alkaa kuitissa tai laskussa olevasta päiväyksestä. Takuut selviävät yleensä joko meidän sivuiltamme tai esim. tuotemerkkien omilta sivuilta. Mr.LVI:ltä ja meidän verkkokaupoistamme www.varaaja.com, www.lämpöpumppuhuolto.com ja www.vesikauppa.com ostaminen on aina turvallista. 

Mikäli ostamassasi tuotteessa ilmenee takuun piiriin liittyviä ongelmia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Kerro puhelussa tai viestissä ongelma mahdollisimman tarkasti ja lisää viestiisi myös tilauksesi viite tai ajankohta. Takuuasiat käsittelemme ja laitamme eteenpäin mahdollisimman nopeasti. Kannattaa ottaa huomioon, että myös toimittajien ja valmistajien takuuprosesseissa saattaa tapauksen selvityksestä johtuen joskus hieman kestää. Asiakaspalvelumme kuitenkin seuraa kaikkien takuuprosessien etenemistä parhaansa mukaan!
 
Takuuehdot toimitetaan tuotteen yhteydessä. Virheellinen tuote korvataan joko uudella tai sen voi palauttaa. Sen sijaan emme vastaa mahdollisen laatuvirheen mahdollisesti aiheuttamista välillisistä kuluista. Osa myymistämme tuotteista edellyttää luvat omaavan ammattilaisen tekemää asennusta.
 
Myyjä vastaa erikseen tilatusta asennuspalvelusta kuluttajasuojalain tarkoittamalla tavalla ja, että asennuspalvelu suoritetaan ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Takuu ei rajoita lakisääteistä virhevastuuta tai muita asiakkaan lain mukaisia oikeuksia.Palveluiden toimitusehdot

18. Palveluiden toimittaminen

Tarjoamme palveluita seuraavilla alueilla:  

 Alue 1: Espoo, Helsinki, Kauniainen, Järvenpää, Sipoo, Tuusula, Kerava, Vantaa, Kirkkonummi, Klaukkala ja Pornainen

Alue 2: Rajamäki, Mäntsälä, Askola, Lapinjärvi, Liljendal, Myrskylä, Siuntio, Hyvinkää, Inkoo, Orimattila, Riihimäki, Ruotsinpyhtää, Loviisa, Nurmijärvi, Porvoo, Veikkola ja Vihti.   19. Palveluiden peruutusoikeus etämyynnissä

Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus peruuttaa kauppasopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Lakisääteistä peruuttamisoikeutta ei ole, kun asiakas on hyväksynyt palvelun peruuttamisoikeuden puuttumisen. Asennuksen suorittaminen voidaan aloittaa vasta peruuttamisoikeuden päättymisen jälkeen, jos asiakas ei hyväksy peruuttamisoikeudesta luopumista. Mikäli asiakas esittää pyynnön asennusajankohdasta ennen peruuttamisoikeuden päättymistä, niin hän menettää peruuttamisoikeutensa, kun myyjä on täyttänyt sopimuksen kokonaisuudessaan. Jos palvelun suorittaminen on aloitettu ennen peruuttamisajan päättymistä, asiakkaan on peruuttamistapauksessa maksettava peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä sopimuksen täyttämiseksi tehdystä suorituksesta myyjälle kohtuullinen korvaus.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi kuluttaja-asiakkaan on ilmoitettava meille päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla). Peruuttamisilmoituksen tekemiseen voi käyttää peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Jos kuluttaja-asiakas peruuttaa tämän sopimuksen, palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamamme suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että asiakkaalle ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Palvelun peruutus on asiakkaalle maksuton, kun myyjä vastaanottaa peruuttamisilmoituksen ennen klo 8.00 asennusta tai muuta palvelua edeltävänä päivänä. Aloitamme palvelun valmistelun asennusta tai muuta palvelua edeltävänä päivänä, joten peruuttamiskustannukset asennusta edeltävänä päivänä klo 8.00 jälkeen suoritetuista peruutuksista on 50 % palvelun hinnasta ja vähintään miniveloituksen verran. Asennuspäivänä suoritetuista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Poikkeuksellisesti sairastumistapauksissa voidaan vielä asennuspäivän aamuna ennen klo 8.00 sopia erikoisjärjestelyistä tai asennuksen siirrosta kirjallisesti sähköpostitse (info(at)mrlvi.fi).20. Palvelun virheellisyys

Vastaamme palveluiden lakisääteisestä virhevastuusta. Palvelun virhevastuu koskee huollosta, asennuksesta tai korjauksesta johtuneita virheitä. Virhevastuu ei koske asennuksen jälkeen tehtyjä korjauksia, joita myyjä ei ole suorittanut.

 Emme vastaa tavaroiden tai palveluiden virheestä johtuvista välillisistä vahingoista tai muista kuluista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Muiden kuin kuluttaja-asiakkaiden osalta vastuumme rajoittuu mahdolliseen kauppahinnan palauttamiseen.  21. Toimituksen viivästyminen

Emme vastaa palveluiden viivästyksestä johtuvista välillisistä vahingoista tai muista kuluista, ellei pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu.

Myyjällä on oikeus toimitusajan pidentämiseen, kun toimituksen viivästyminen johtuu ylivoimaisesta esteestä tai asiakkaan tai tämän vastuulla olevasta syystä.
 
Ylivoimaisena esteenä pidetään tapahtumaa, joka estää tai tekee kohtuuttoman vaikeaksi toimittamisen määräajassa kuten sota, kapina, luonnonmullistus, yleisen energiajakelun keskeytyminen, tulipalo, lakko, saarto tai muu merkittävä ja epätavallinen syy.
 
Jos ylivoimaisesta esteestä johtuen toimitusaika pitenee enemmän kuin on pidettävä kohtuullisena, on kummallakin sopijapuolella oikeus purkaa sopimus. 22. Asiakkaan myötävaikuttamisvelvollisuus

Asiakkaan on täytettävä omat sopimukseen liittyvät velvollisuutensa ja muutoinkin myötävaikutettava sopimuksen täyttymiseen niin, että palvelu voi valmistua sopimuksessa mainitussa ajassa ja muutoin sovitulla tavalla. 

Asiakkaan tulee toimittaa pyydettäessä Mr.LVI:lle valokuvia asennuskohteesta työn arvioimiseksi ja työohjeiden tekemiseen asentajalle.

Monet asennustyöt vaativat asiakkaan myötävaikutusta sekä tehtäväksi tiettyjä esivalmisteluja. Asiakasta ohjeistetaan kirjallisesti työn tekemiseen tarvittavista esivalmisteluista, jotka kuuluvat asiakkaan vastuulle. Asiakkaan vastuulla olevat työt ja tehtävät on kerrottu joko tarjouksessa tai suullisten tilausten osalta tilausvahvistuksessa.

Mikäli asiakas ei ole hoitanut velvollisuuksiaan, veloitetaan hinnaston mukainen veloitus alkavalta tunnilta asiakkaan vastuulla olevien valmistelujen suorituksesta.  

Palvelu toteutetaan sovittuna ajankohtana ja sovitulla tavalla, jonka molemmat osapuolet ovat hyväksyneet.

Asiakkaan on varmistettava esteetön pääsy asennuskohteeseen, sekä järjestettävä riittävät työskentelytilat turvallisen asennustöiden suorittamiseen.  

Asennuskohteen suojaus kuuluu asiakkaalle, mikäli toisin ei kirjallisesti sovita. Asennustyöt suoritetaan erityistä varovaisuutta noudattaen, ja ilmoitamme mahdollisista riskeistä etukäteen asiakkaalle. Työnluonteesta johtuen kiinteistön pintoihin voi kuitenkin syntyä naarmuja ja kolhuja, joita ei ole voitu ennakoida. Asiakas voi pyytää meitä tekemään korjaustyöt asiakkaan laskuun tuntiveloitushinnalla.  

Elleivät osapuolet ole toisin erikseen kirjallisesti sopineet, asiakas vastaa kaikista asennukseen liittyvien lupien ja ilmoitusten tekemisestä.

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

 

YhteydenottoLomakeLyhyt

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 250 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran.

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.