Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16
JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 x 


Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajien myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Toimitamme tuotteet kaikkialle Suomeen!
Asennus- ja huoltopalvelumme on saatavilla vain pääkaupunkiseudun lähiympäristössä.
Katso asennus- ja huoltoalueemme klikkaamalla tätä linkkiä!

 

 

JUHANNUKSENA POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT!
Suljemme myymälän torstaina 20.6 klo 15 ja 21.6 olemme suljettu.

 

Lämminvesivaraajat ja lämmitysratkaisut. Mr. LVI ammattilaiselta ostettuna on lupa odottaa enemmän

 

VALMISTAJIEN HINNAN NOUSUJEN JOHDOSTA KAIKKI OIKEUDET HINNANMUUTOKSIIN PIDÄTETÄÄN!

TIETOSUOJASELOSTE


GDPR- TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

Laatimispäivämäärä: 25.05.2018

 

1. REKISTERINPITÄJÄ

Lvi- ja Rakennustekniikka Marko Rantanen Oy (Y-tunnus: 2122208-3)
Muuntotie 1 D3
01510 VANTAA

Markkinointinimi: Mr.LVI

2. YHTEYSHENKILÖ REKISTERIÄ KOSKEVISSA ASIOISSA

Marko Rantanen
P. 040-844 60 78
marko.rantanen(AT)mrlvi.fi

3. REKISTERIN NIMI

Lvi- ja Rakennustekniikka Marko Rantanen Oy:n asiakasrekisteri

4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakasrekisterissä henkilötietoja käsitellään asiakkuuden ja muuhun asialliseen yhteyteen liittyvän suhteen hoitamiseen ja analysointiin, palveluiden tuottamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen ja suunnittelemiseen sekä markkinointiin, etämyyntiin, mielipide- ja markkinatutkimuksiin ja asiakasviestintään, joita voidaan toteuttaa myös sähköisesti ja kohdennettuna.

 

5. REKISTERIEN TIETOSISÄLTÖ

 Asiakasrekisterissä voidaan käsitellä kaikista rekisteröidyistä seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi
  • yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
  • asiakkuuden ja/tai asiallisen yhteyden alkamis- ja päättymisajankohta sekä -tapa
  • suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
  • Y-tunnus (yritykset) tai henkilötunnus
  • sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot (esim. uutiskirjeiden tilaaminen)
  • markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niihin osallistuminen

 Asiakasrekisterissä voidaan käsitellä tuotteen ja/tai palvelun ostaneista yllä lueteltujen lisäksi seuraavia tietoja:

  • asiakasnumero
  • y-tunnus tai henkilötunnus
  • maksukyky
  • laskutus- ja perintätiedot
  • yhteyshenkilöt (nimi, puhelin, sähköposti)
  • asiakkuuden ja muun asiallisen yhteyden hoitamiseen ja yhteydenpitoon sekä luokitteluun liittyvät tiedot (esim. tuotteiden ja palveluiden osto- ja peruutustiedot, toimitustiedot, palautteet, reklamaatiot sekä asiakaspalvelutapahtumien taltioinnit, kuten puhelut, sähköpostit sekä tukiviestit)

 

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

 Asiakasrekisteri:

Rekisteröityä koskevia henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään, erilaisista palveluista, joita rekisteröity käyttää Lvi- ja rakennustekniikka Marko Rantanen Oy internetsivut www.mrlvi.fi, www.varaaja.com, www.vesikauppa.com, www.lämpöpumppuhuolto.com, sekä erilaisten markkinointitoimenpiteiden kuten markkinointiarpajaisten ja –kilpailujen ja tapahtumien yhteydessä.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää lisäksi Lvi- ja rakennustekniikka Marko Rantanen Oy:n yhteistyökumppanien rekistereistä sekä henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

7. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

Tietoja voidaan luovuttaa toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla, tavalla.

Tietoja voidaan luovuttaa yritysjärjestelyiden yhteydessä ostajille, mikäli Lvi- ja Rakennustekniikka Marko Rantanen Oy  myy tai muutoin järjestelee liiketoimintaansa.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille, jotka käsittelevät tietoja rekisterinpitäjän lukuun, osapuolten välisen yhteistyösopimuksen perusteella. Tällöin tietojen käsittelijällä ei ole oikeutta käsitellä siirrettyjä tietoja omaan lukuunsa, omissa henkilörekistereissään.

 

8. TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI ETAN ULKOPUOLELLE

Tietoja ei pääsääntöisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole edellä henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, jolloin tietojen siirrossa noudatetaan tietosuoja-asetuksen vaatimuksia.

 

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

A MANUAALINEN AINEISTO

Henkilötiedot suojataan asiattomalta pääsyltä ja laittomalta käsittelyltä (esim. hävittäminen, muuttaminen tai luovuttaminen). Jokainen käsittelijä voi käsitellä vain niitä henkilötietoja, joita hän tarvitsee työtehtävissään.

Asiakirjat säilytetään ulkopuolisilta suojattuina lukitussa tilassa. Asiakirjat tulostetaan vain tarvittaessa ja paperitulosteet tuhotaan käytön jälkeen.

 

B ATK:LLA KÄSITELTÄVÄT TIEDOT

Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muiden tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja.

Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.

 

 

TIETOA EVÄSTEISTÄ

Mitä evästeet (cookies) ovat?
Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internetselain tallentaa käyttäjän tietokoneelle, tablettiin tai kännykkään. Evästeitä käytetään esim. silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä internetpalvelun sivulta toiselle, pitämään sinut sisäänkirjautuneena, säilyttämään tuotteita ostoskorissa ja keräämään tilastoja. Evästeitä on kahta lajia: istuntokohtaisia ja pysyviä. Istuntokohtaiset evästeet vanhenevat kun käyttäjä lopettaa surfauksen, ja pysyvät evästeet säilytetään määrättyyn aikarajaan asti tai kunnes käyttäjä tuhoaa ne.

 

 

KÄYTTÄMÄMME EVÄSTEET

Välttämättömät
Välttämättömät evästeet auttavat tekemään verkkosivustosta käyttökelpoisen sallimalla perustoimintoja kuten sivulla siirtymisen. Verkkosivusto ei toimi kunnolla ilman näitä evästeitä.

 

Tilastot
Tilastoevästeet auttavat sivuston omistajia ymmärtämään, miten käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa sivustojen kanssa, keräämällä ja raportoimalla tietoja nimettömästi.

 

Markkinointi
Markkinointievästeitä käytetään verkkosivustoilla kävijöiden seurantaan. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat sopivia ja kiinnostavia yksittäisille käyttäjille, ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmansien osapuolten mainostajille.

 

OHJEET EVÄSTEIDEN HALLINNOIMISEEN SELAIMEN KAUTTA

Mozilla Firefox 84:

  • Avaa Firefox.
  • Napsauta oikean yläkulman valikkoikonia ja valitse Asetukset.
  • Valitse Tietosuoja ja turvallisuus.
  • Valitse Historiatiedot-otsikon alta alasvetovalikko ”Firefox säilyttää”.
  • Valitse alasvetovalikosta kohta ”Täydelliset historiatiedot”, ”Valitut historiatiedot” tai ” Ei mitään historiatietoja”.
  • Evästeet ja sivustotiedot-kohdasta hyväksyt tai estät evästeet ja sivustotiedot.
  • Sulje asetussivu.

 

Google Chrome 88:

  • Avaa Google Chrome.
  • Napsauta oikean yläkulman valikkoikonia ja valitse Asetukset.
  • Napsauta Tietosuoja ja turvallisuus-otsikon alla olevaa Sivuston asetukset ja seuraavaksi sen alla olevaa Evästeet ja sivustotiedot-painiketta.
  • Käännä pois päältä tai salli Evästeet-kohdan asetus ”Salli sivustojen tallentaa ja lukea evästetietoja (suositus).”

 

Internet Explorer 11:

  • Avaa Internet Explorer.
  • Napsauta Ratas-kuvaketta (Työkalut) ja valitse sitten Internet-asetukset.
  • Valitse Tietosuoja-välilehti ja napsauta Lisätiedot.
  • Napsauta kohtiin ”Ensimmäisen osapuolen evästeet” ja ”Kolmannen osapuolen evästeet” vaihtoehto Hyväksy tai Estä. Lisäksi, napsauta päälle tai pois päältä valinta ”Salli istuntokohtaiset evästeet aina”.
  • Valitse tämän jälkeen OK.

 

Lisää tietoa evästeistä löydät täältä:
https://fi.wikipedia.org/wiki/Eväste

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

 

YhteydenottoLomakeLyhyt

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.
Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 7 vuotta.

 

 

KYSY LISÄÄ!