Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info(at)mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajat myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai lähetä sähköpostia info(at)mrlvi.fi

Lämminvesi loppuu kesken

 

LÄMMINVESIVARAAJAN LÄMMINVESI EI RIITÄ - FAQ

Lämminvesivaraajan lämmin käyttövesi loppuu yllättäen kesken suihkun.  

KUINKA TARKISTAN LÄMMINVESIVARAAJAN KUNNON (How to check)

Mikäli lämminvesivaraajassa on  käytössä yö ja jatkuva sähkön valinta, voidaan tehdä testi. Lämminvesivaraaja laitetaan lämpimän käyttöveden loppuessa jatkuvalle lämmitykselle. Mikäli lämminvesivaraajasta tulee noin yhden tunnin kuluttua taas täysin lämmintä vettä, on kyseessä lämminvesivaraajan kuumanveden ottoputken rikkoutuminen.  Tämä perustuu siihen, että 300 litran lämminvesivaraajan lämmitysaika 10-80 C asteeseen kestää noin 6-7 tuntia.  Pystymallisissa moduli- lämminvesivaraajissa toimintaperiaate on, että kylmä vesi tulee varaajan pohjalle ja lämminvesi otetaan lämminvesivaraajan ylhäältä katosta. Mikäli lämpimänveden ottoputki on poikki puolesta välistä, ei säiliön kapasiteetista ole käytössä kuin puolet. Lämminvesivaraajan yläosassa on lämmintä vettä, mutta fysiikan lakien mukaan se pysyy säiliön yläosassa.

Lämpimän veden ottoputki voidaan korjata, mutta se on suhteellisen iso ja kallis operaatio verrattuna varaajan vaihtoon. Varaajien tekninen ikä on noin 15-20 vuotta. Lämminvesivaraajan ollessa yli 10 vuotta vanha  suosittelemme aina lämminvesivaraajan vaihtoa.

 

Lämminvesivaraajat  myynti, asennus, huolto ja varaosat, soita  010 666 72 82

 

Tilaa lämminvesivaraajan huolto ja korjaus tästä 

Pyydä lämminvesivaraajan vaihtotarjous tästä

 

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille 010 666 7282 tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

Suosittelemme kaikkien yhteystietokenttien täyttämistä asian käsittelyn nopeuttamiseksi. Käsittelemme aina ensisijaisina täydellisillä yhteystiedoilla varustetut yhteydenotot.

Mahdolliset asiaasi koskevat kuvat ja liitteet voit lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen info(at)mrlvi.fi

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Verottaja kotitalousvähennys ohje

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS!

Kotitalousvähennyksen voit saada, jos teetät kotitalous- tai hoitotyötä, asunnon kunnossapitotöitä tai tietotekniikkalaitteiden asennusta.

Omavastuu 100 euroa ja enimmäismäärä 2 400 euroa/henkilö

Omavastuu 100 euroa on kalenterivuosikohtainen. Voit siis maksaa useita eri kotitalousvähennykseen oikeuttavia töitä, ja omavastuu vähennetään vain kerran. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.