Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info@mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

Myymälä: Muuntotie 1, 01510 Vantaa | 010 666 7282 | Sähköposti: info@mrlvi.fi | Avoinna ark. 8-16

 x 

Mr.LVI Varaaja.com on lämminvesivaraaja ammattilainen

Lämminvesivaraajat myynti, asennus, huolto, vikakorjaus, tarvikkeet ja varaosat

Käytössä olevan vanhan lämminvesivaraajan yleisimmät ongelmat: - varoventtiili vuotaa - veden lämpötila ei pysy tasaisena - tulee vain kylmää vettä - varaajan vesisäiliöstä vuotaa vettä - vedessä on maku- tai hajuhaittoja - varaajasta tai putkistosta kuuluu outoa ääntä.

Soita Mr.LVI lämminvesivaraaja ammattilaiselle 010 666 72 82 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lämminvesi loppuu kesken

 

LÄMMINVESIVARAAJAN LÄMMINVESI EI RIITÄ - FAQ

Lämminvesivaraajan lämmin käyttövesi loppuu yllättäen kesken suihkun.  

KUINKA TARKISTAN LÄMMINVESIVARAAJAN KUNNON (How to check)

Mikäli lämminvesivaraajassa on  käytössä yö ja jatkuva sähkön valinta, voidaan tehdä testi. Lämminvesivaraaja laitetaan lämpimän käyttöveden loppuessa jatkuvalle lämmitykselle. Mikäli lämminvesivaraajasta tulee noin yhden tunnin kuluttua taas täysin lämmintä vettä, on kyseessä lämminvesivaraajan kuumanveden ottoputken rikkoutuminen.  Tämä perustuu siihen, että 300 litran lämminvesivaraajan lämmitysaika 10-80 C asteeseen kestää noin 6-7 tuntia.  Pystymallisissa moduli- lämminvesivaraajissa toimintaperiaate on, että kylmä vesi tulee varaajan pohjalle ja lämminvesi otetaan lämminvesivaraajan ylhäältä katosta. Mikäli lämpimänveden ottoputki on poikki puolesta välistä, ei säiliön kapasiteetista ole käytössä kuin puolet. Lämminvesivaraajan yläosassa on lämmintä vettä, mutta fysiikan lakien mukaan se pysyy säiliön yläosassa.

Lämpimän veden ottoputki voidaan korjata, mutta se on suhteellisen iso ja kallis operaatio verrattuna varaajan vaihtoon. Varaajien tekninen ikä on noin 15-20 vuotta. Lämminvesivaraajan ollessa yli 10 vuotta vanha  suosittelemme aina lämminvesivaraajan vaihtoa.

 

Lämminvesivaraajat  myynti, asennus, huolto ja varaosat, soita  010 666 72 82

 

Tilaa lämminvesivaraajan huolto ja korjaus tästä 

Pyydä lämminvesivaraajan vaihtotarjous tästä

 

 

   

TARVITSETKO LISÄTIETOA?

Mr.LVI ammattilaiset auttavat sinua veloituksetta tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä. Soita meille tai lähetä kysymyksesi oheisella lomakkeella.

010 666 7282

Asiakaspalvelu avoinna MA-PE 8:00-16:00

YhteydenottoLomakeLyhyt
Nordea Joustorahoitus. Joustoa elämään

Rahoita ostoksesi Nordea osamaksurahoituksella, maksuaikaa jopa 60 kk.

Joustorahoitus toteuttaa toiveesi.

Suunnitelmat ovat yksilöllisiä, eikä ole olemassa liian suurta tai liian hullua haavetta. Voit saada luottoa 1 700 eurosta 25 000 euroon ja maksaa sitä pois juuri sinulle sopivissa kuukausierissä juuri sinulle sopivana eräpäivänä. Myös takaisinmaksuaika on joustava – jopa 10 vuotta.

 

KYSY LISÄÄ!